„Възможно е да се изгради групов имунитет срещу COVID-19, но

...
„Възможно е да се изгради групов имунитет срещу COVID-19, но
Коментари Харесай

Д-р Бросек Халил: Възможно е да се изгради групов имунитет срещу COVID-19, необходимо е търпение

„ Възможно е да се изгради групов имунитет срещу COVID-19, но е необходимо търпение. Не се знае точно кога това ще се случи”. Това заяви началникът на COVID-отделението на Втора МБАЛ в София д-р Бросек Халил, предава Нова Телевизия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10817
„ Има втора вълна на заболели с COVID-19. Това обяснява повишения брой на заразени през последните дни”, каза още той.

И допълни: „ Мерките започнаха да се отпускат, разрешиха се баловете, както и събирането на публика на футболните мачове и заради това се наблюдават повече заразени”.

„ През нашето отделение са минали около 100 пациенти. Постоянно сме в инфекциозното отделение. В момента при нас има 10 потвърдени случая на COVID-19. Имахме тежки случаи, но слава Богу нещата потръгнаха добре”, каза още той.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10817  Броят на инфектираните с ковид в Германия набъбна с 305 Броят на инфектираните с ковид в Германия набъбна с 305  Съединени американски щати с към 70 000 нови случая за денонощие Съединени американски щати с към 70 000 нови случая за денонощие  Испания съобщи, че е безвредна страна с изолирани огнища на ковид Испания съобщи, че е безвредна страна с изолирани огнища на ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР