В област Видин 216 души, заразени с коронавирус са вече

...
В област Видин 216 души, заразени с коронавирус са вече
Коментари Харесай

216 души са излекувани от общо 247 заразени с COVID-19 във Видин

В област Видин 216 души, заразени с коронавирус са вече излекувани от общо 247 заразени от началото на пандемията. Това съобщават от областна администрация Видин.

По данни на РЗИ - Видин, през последните дни има регистрирани 3 нови случая на заразени с коронавирусна инфекция в област Видин - една жена и двама мъже.

Двама от тях са от областния град и са изследвани като контактни лица. Третият е чужд гражданин, пребиваващ на територията на областта, изследван в частна лаборатория.

Един от заразените е хоспитализиран в МБАЛ " Света Петка ", другите двама са на домашно лечение. Трите лица не са били контактни помежду си. До днес в област Видин са починали 22 души, с установена коронавирусна инфекция, активните случаи са 9.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11690  Девет случая на ковид в област Перник в интервала от 21 до 23 август Девет случая на ковид в област Перник в интервала от 21 до 23 август  Китай почна да имунизира Китай почна да имунизира  В Италия учебните заведения се приготвят за рисково начало на новата образователната година В Италия учебните заведения се приготвят за рисково начало на новата образователната година
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР