Влошава се състоянието на бившия президент на Украйна , който

...
Влошава се състоянието на бившия президент на Украйна , който
Коментари Харесай

Влоши се състоянието на Петро Порошенко заради COVID-19

Влошава се състоянието на бившия президент на Украйна, който се зарази с коронавирус в края на септември. Той е постъпил в болница, съобщава БТВ.

Съпругата му съобщи, че има тежко възпаление и на двата бели дроба и силен недостиг на кислород в кръвта. По думите ѝ бившият държавен глава, който е и диабетик, има силна воля и следва медицинските предписания.

" Той има двустранна пневмония, в болница е. Лекарите дори не могат да го изследват, за да проследят състоянието му и хода на болестта “, каза Марина Порошенко в интервю за украинска телевизия.

Една от дъщерите на бившия украински президент също е с положителен тест за коронавирус. Болестта при нея се развива по-леко, отколкото при баща ѝ.

По-рано, когато съобщи новината, че е заразен, 55-годишният обясни, че се лекува в домашни условия и каза, че понася болестта по-тежко от обичайното.

" За последните шест години свикнах да изкарвам болестите на крак. Но тази е коварна, значително по-коварна ", каза тогава той. Към момента заразените в Украйна са повече от 230 000 души, а жертвите на коронавируса са 4597.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 12960  Италия вкарва наложително носене на маски навън и удължава изключителното състояние Италия вкарва наложително носене на маски навън и удължава изключителното състояние  Не имам вяра, че до края на годината ще има ваксина против COVID-19, съобщи доктор Симидчиев Не имам вяра, че до края на годината ще има ваксина против COVID-19, съобщи доктор Симидчиев  Деца от ДГ „ Роса “ в Благоевград са под карантина Деца от ДГ „ Роса “ в Благоевград са под карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР