Вино в бутилка с уникален дизайн, създаден в чест на

...
Вино в бутилка с уникален дизайн, създаден в чест на
Коментари Харесай

Вино в бутилка, вдъхновена от Европейската столица на културата, представят на ВИНАРИЯ 2019

Вино в бутилка с уникален дизайн, създаден в чест на Пловдив като Европейска столица на културата, се представя на изложбата ВИНАРИЯ 2019. Тя продължава до 24 февруари в Международен панаир Пловдив.

Опаковката е ръчно изработена от глина по поръчка на винопроизводители от Хърсово. Виното е от мерло, реколта 2017 г., в лимитирана серия от 10 000 бутилки.

„ Идеята ни за създаване на новата бутилка бе да направим жест към организатора на изложението – Международен панаир Пловдив, и към посетителите на ВИНАРИЯ 2019. Тя може да бъде чудесен подарък за всеки пловдивчанин или гост на Европейската столица на културата “, заяви производителят Николай Арсов. Той допълни, че атрактивната бутилка е и прекрасна възможност да се рекламира Пловдив пред чуждестранни туристи.



На ВИНАРИЯ предлагаме отличени вина от международни конкурси в Германия и Русия, добави Николай Арсов. Компанията представя за първи път вино с екстракт от канабис, произведено в Испания от сорта „ Шардоне “. То има зелен цвят и е ориентирано към вкусовите предпочитания на младите потребители. Преди 3 г. фирмата на Арсов за първи път предложи синьо вино.

Хит за посетителите на ВИНАРИЯ е дюлева ракия „ Златен певац “ с 22-каратови златни частици, т. нар. „ колоиден варак “. Сред предпочитаните спиртни напитки са узото „ Meltemi “ и гръцката мускатова ракия „ Tcipouroро “, произведени в Арта. Двата продукта са носители на награди от множество международни конкурси.



Дизайнерски бутилки ръчна изработка от стъкло с форма на петел, конче, пушки, автомати, овен, джип, кръст, цигулка са също предпочитани от посетителите на ВИНАРИЯ 2019.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР