Броят на починалите след зараза с новия коронавирус във Франция

...
Броят на починалите след зараза с новия коронавирус във Франция
Коментари Харесай

Броят на смъртните случаи от COVID-19 във Франция наближава 24 000

Броят на починалите след зараза с новия коронавирус във Франция е нараснал за денонощие с 367 и е достигнал 23 660.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6598
Това съобщи днес министерството на здравеопазването, цитирано от Ройтерс. За същия период заразените са се увеличили с 1520 и вече са 129 859, се казва още в изявлението.

По-рано днес френският премиер Едуар Филип каза пред парламента, че мерките за социална изолация в страната няма да бъдат отменени, докато броят на новите случаи не спадне трайно под 3000 дневно.

Пациентите с коронавирус във френските болници са намалели днес до 27 484 спрямо 28 055 вчера, а броят на хората в интензивно отделение се е понижил от 4608 вчера до 4387 днес, предаде БТА, позовавайки се на Ройтерс.

Тези два показателя са в тенденция на спад през последните две седмици.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6598  Тръмп: Без финансова помощ за неприятно управляваните щати Тръмп: Без финансова помощ за неприятно управляваните щати  Шефът на Столичната РЗИ разгласи по кое време ще е идващото либерализиране на ограниченията Шефът на Столичната РЗИ разгласи по кое време ще е идващото либерализиране на ограниченията  Близо 600 нови умряли във Англия от ковид Близо 600 нови умряли във Англия от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР