Броят на починалите от COVID-19 за последното денонощие във Франция

...
Броят на починалите от COVID-19 за последното денонощие във Франция
Коментари Харесай

263 смъртни случая от COVID-19 за последните 24 часа във Франция

Броят на починалите от COVID-19 за последното денонощие във Франция е 263 души, предаде БТА, цитирайки Ройтерс.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7745
За сравнение вчера дневният брой беше само 70 души. Общо в страната от началото на епидемията починалите са 26 643 по този показател Франция се нарежда на пето място в света след САЩ, Великобритания, Италия и Испания.

Днес в страната започна поетапното излизане от 54-дневната изолация, наложена заради коронавируса. То не мина безпроблемно и във френски медии се появиха кадри на претъпкани коли на линията на парижкото метро, обслужваща северните предградия, в които живее работническата класа и потеглила днес с 40 минути закъснение. Подобен проблем е имало на Северната гара, където хората са се опитвали да се качат на влаковете до предградията. Нещата бързо се нормализираха. Но крайната десница и радикалната левица упрекнаха правителството, че не е направило нищо от онова, което е било планирано, за транспортирането на работниците от предградията, в които те живеят.

Носенето на маска на гарите във Франция става задължително

Много хора все още работят дистанционно и в пиковите часове някои метро линии и гари останаха относително празни. Полиция следеше дали се спазва правилото за задължително пътуване с маски.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7745  Борис Джонсън показа пред Народното събрание проекта за излизане от изолираност Борис Джонсън показа пред Народното събрание проекта за излизане от изолираност  УМБАЛ УМБАЛ " Света Анна " получи респиратори от Делян Пеевски  Ердоган разгласи, че от 16 до 19 май още веднъж ще има четиридневен полицейски час Ердоган разгласи, че от 16 до 19 май още веднъж ще има четиридневен полицейски час
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР