Броят на починалите във Франция от причиняваното от новия коронавирус

...
Броят на починалите във Франция от причиняваното от новия коронавирус
Коментари Харесай

178 нови смъртни случая от COVID-19 във Франция

Броят на починалите във Франция от причиняваното от новия коронавирус заболяване COVID-19 доближава 26 000, предаде Ройтерс, като се позова на здравните власти.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7481
Те съобщиха днес за 178 нови смъртни случая - най-ниския дневен ръст от четири дни. С това общият брой на починалите от COVID-19 във Франция е достигнал 25 987. Страната е на пето място в мрачната статистика след Съединените щати, Великобритания, Италия и Испания.

Франция остава със затворени граници поне до 15 юни

Френските здравни власти съобщиха за 600 нови заразени. С това общият брой на регистрираните случаи в страната вече е 174 791. Франция е шеста по този показател след САЩ, Испания, Италия, Великобритания и Русия.
Броят на пациентите с Ковид-19 в интензивно отделение в страната е намалял под 3000 за първи път от 25 март, съобщи френското министерство на здравеопазването в изявление, предаде БТА. Той е спаднал със 186 до 2961. В своя пик на 8 април броят на пациентите с COVID-19 в интензивно отделение във Франция бе 7148.

Хоспитализираните с коронавирус във Франция са намалели от 23 983 до 23 208, затвърждавайки триседмична непрекъсната тенденция. Броят на заразените във френски болници е с близо 30 процента по-нисък от пика от 32 292, регистриран на 14 април.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7481  Регионална инспекция за опазване на околната среда - Перник изследва проби на пет пункта за замърсяване на река Струма Регионална инспекция за опазване на околната среда - Перник изследва проби на пет пункта за замърсяване на река Струма  Норвегия ще анулира доникъде на юни съвсем всички карантинни ограничения против ковид Норвегия ще анулира доникъде на юни съвсем всички карантинни ограничения против ковид  Британски медии предлагат „ Слънчев бряг “ за лятна почивка на фона на пандемията Британски медии предлагат „ Слънчев бряг “ за лятна почивка на фона на пандемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР