Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден

...
Британският премиер Борис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден
Коментари Харесай

Борис Джонсън прекара второ денонощие в интензивното отделение

Британският премиер Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е прекара второ денонощие в интензивното отделение на болницата. Той остава в добро настроение и диша самостоятелно.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4614
Това съобщи външният министър Доминик Рааб. Той изрази надежда, че премиерът ще се възстанови от коронавируса и го описа като " боец ". По-късно вечерта " Даунинг стрийт " съобщи, че Джонсън още е в интензивното отделение, но състоянието му е стабилно.

Борис Джонсън е боец, ще се възстанови, заяви Доминик Рааб

Той беше приет в лондонската болница " Сейнт Томас " в неделя с " упорити симптоми " на коронавирус, а в понеделник беше преместен в интензивното, след като състоянието му се влоши.

По думите на Рааб министър-председателят е подложен на стандартно лечение с кислород и диша самостоятелно, предаде БТВ.

Кралица Елизабет е изпратила послание на семейството на Джонсън и на приятелката му Кари Саймъндс, в което казва, че мисли за тях и пожелава на премиера бързо и пълно възстановяване.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4614  Градският превоз в София с ново работно време Градският превоз в София с ново работно време  Ето за какво в Китай има двойно повече инфектирани за денонощие с COVID-19 Ето за какво в Китай има двойно повече инфектирани за денонощие с COVID-19  Рекордно високи дарения поради ковид Рекордно високи дарения поради ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР