Аутодромо Ермандо Родригес, домакин на Гран при на Мексико от

...
Аутодромо Ермандо Родригес, домакин на Гран при на Мексико от
Коментари Харесай

Пистата в Мексико Сити ще служи като болница до края на пандемията

" Аутодромо Ермандо Родригес ", домакин на Гран при на Мексико от Формула 1, ще служи като болница за пациенти по време на пандемията от коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 7139
В страната има регистрирани над 23 хиляди случая на COVID-19, а смъртните са 2154.

" Падокът скоро ще бъде преработен в болнично заведение. Инсталираме там нови осем модула за хоспитализация. Всеки от тях има по 24 легла и обслужващ персонал.

Освен това, в съоръжението има интензивно отделение с 26 легла ", каза директорът на Мексиканския институт за обществената сигурност Зое Робледо.
Падокът беше избран като най-подходящо място за лечебно заведение заради машините за повдигане на болиди, които могат да бъдат използвани за безопасно транспортиране на болни.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 7139  Исландия анулира част от рестриктивните мерки, въведени по отношение на пандемията Исландия анулира част от рестриктивните мерки, въведени по отношение на пандемията  Нови 11 случая на ковид в Косово, общо 851 Нови 11 случая на ковид в Косово, общо 851  Защо са значими шлемовете в отбраната против Covid-19? Защо са значими шлемовете в отбраната против Covid-19?
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР