Американски суперкомпютри се прицелват в коронавируса. С тази новина САЩ

...
Американски суперкомпютри се прицелват в коронавируса. С тази новина САЩ
Коментари Харесай

САЩ използва суперкомпютри да борят коронавируса

Американски суперкомпютри се прицелват в коронавируса. С тази новина САЩ се готви за нова битка срещу заразата на полето на технологиите.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4930
Съединените щати предоставят най-модерните суперкомпютри в света на разположение на учени по целия свят, за да помогнат в борбата с новия коронавирус (COVID-19), се казва в съобщението.

Предвижда се създаването на специален консорциум в сферата на суперкомпютрите, където експерти от американското правителство ще си съдействат с технологичните компании и изследователските университети, за да проучат възможни начини за справяне с COVID-19 като лечение или създаване на ваксина.

Заравят по-бедните жертви на COVID-19 в масов гроб край Ню Йорк

През последното денонощие САЩ регистрира нови случаи на заразени и починали. 16 000 са умрели от новия коронавирус. САЩ остава най-засегнатата държава, като броят на заразените е над 468 000.



Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4930  Код здраве: Стъпки и насоки по отношение на теста за ковид Код здраве: Стъпки и насоки по отношение на теста за ковид  Русенският митрополит Наум с апел към миряните Русенският митрополит Наум с апел към миряните  Ердоган настоя за съответни ограничения против ковид на съвет на тюркоезичните страни Ердоган настоя за съответни ограничения против ковид на съвет на тюркоезичните страни
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР