1000 лв глоба наложи старозагорският районен съд на майка, която

...
1000 лв глоба наложи старозагорският районен съд на майка, която
Коментари Харесай

Дете оцеля като по чудо, след като го оставиха само! Глобиха майката

1000 лева санкция наложи старозагорският областен съд на майка, която оставила без контрол малолетното си дете и по този метод заплашила здравето и живота му.

20-годишната Щиляна Стефанова застана пред Темида поради по знамение завършил без летален излаз случай със 7-годишната й дъщеричка, която на 30 юли в.г. се качила железен дирек на 10-киловолтов далекопровод в село Змеево и била изумена от разразилата се волтова дъга.

Момиченцето било хвърлено на земята от 8-метрова височина и при рухването е счупила ребра, изумен бил и белият му дроб. Специалистите от клиниката по изгаряния направиха същинско знамение като  върнаха към живот след 15-процентово шоково изгаряне на ръката невръстната Стефка.

Хлапето е изписано и даже към този момент върви на учебно заведение, похвали се неотдавна дядото. 23-годишната  Щиляна има още три деца, първото е родено през 2009-та година, когато е била едвам 13-годишна. В  момента живее на фамилни начала с мъж от близкото село Хрищени. В деня на случая била на посетители на родителите си и оставила Стефка без контрол в рискова непосредственост с улицата и стълба на далекопровода.Съдът я освободил от наказателна отговорност, наложена е административна санкция, към която дамата би трябвало да прибави и 191 лева за направените разноски от Министерство на вътрешните работи по досъдебното произвеждане.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР