10 минути освирквания за най-богатия (доскоро) човек в света -

...
10 минути освирквания за най-богатия (доскоро) човек в света -
Коментари Харесай

Илон Мъск беше освиркван 10 минути при поява на сцената с комика Дейв Шапел

10 минути освирквания за най-богатия (доскоро) човек в света - Илон Мъск сигурно не е очаквал толкоз негативна реакция, когато се е съгласил да гостува в стендъп шоуто на комика Дейв Шапел.

Залата в Сан Франциско, цялостна с 18 000 фенове, реагира с очевидно неодобрение при появяването на Мъск.

Освиркванията не престават с минути, като стават все по-шумни, до момента в който Шапел се пробва няколко пъти да успокои ситуацията.

" Май в публиката има много хора, които си уволнил ", разяснява той по адрес на Мъск, който редуцира на половина личния състав в Twitter и остави 3700 души без работа.

Всеки опит на госта да вземе думата е пресрещан с освирквания.

В един момет той пита " Дейв, какво би трябвало да кажа? ", а комикът реагира с думите " Не казвай нищо, единствено ще развалиш момента. Чуваш ли този тон, Илон? Това е звукът на идните цивилен безредици ".

Шоуто въпреки всичко продължава, а Шапел убеждава Мъск да изкрещи в микрофона " I`m rich, bitch ", като този път сирени заглушават реакцията на хората в залата.

Фразата е известна от остарялото скеч-шоу на Шапел, само че получава напълно друг подтекст, изречена от индивида с над 180 милиарда $ благосъстояние.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР