Днес с редакцията ни се свърза Андрей Мачуганов, съпруг на

...
Днес с редакцията ни се свърза Андрей Мачуганов, съпруг на
Коментари Харесай

ПРАВО НА ОТГОВОР: Андрей Мачуганов: В живота си не съм удрял, бутал или каквото и да било нито една жена и нито едно дете, камо ли моите собствени!

Днес с редакцията ни се свърза Андрей Мачуганов, брачен партньор на Катя Мачуганова, която на 13.04.2024г подаде сигнал към медията ни по отношение на скандалната разлъка с мъжа й и изказвания за упражняван тормоз от фамилия Мачуганови против нея и децата й. В правото си на отговор, Андрей Мачуганов изпрати на редакцията ни текст, който публикуваме без редакторска интервенция, съпроводен с видео и аудио материал и сканирани документи и експертизи.

Публикуваме цялостния текст без редакция:

“ От 2015г. съм в брак с Катя Мачуганова.

През 2019г се изнесох от вкъщи на родителите ми в гр. Ловеч, в който живеехме с Катя Мачуганова и началото на 2020г. взех решение да заведа дело за бракоразвод по исков ред, защото животът ми с Катя Мачуганова беше цялостен пъкъл. И аз и дребните ми дъщери Ана и Жана неведнъж присъствахме на брутални кавги, истерически крещенета и чупене на чаши, шишета и посуда от лицето Катя Мачуганова. Децата бяха душевен изтормозени и за нещата да се успокоят аз се изнесох от вкъщи на майка ми и татко ми, който обитавахме с Катя.

Когато се изнесох, дъщерите ми доста ми липсваха и взех решение да отида да ги видя, до момента в който към момента Катя беше в Ловеч. Дори не съм влизал в дома ми, когато Катя направи следващия скандал. След това разбрах, че тя е завела дело за домашно принуждение против мен и моите родители, потвърждавайки, че съм я „ ритал с крайници “ и че те са я тормозили душевен. Беше си извадила здравно за което, от правосъден доктор в гр. Ловеч. Съответно тя заведе дело против мен за домашно принуждение. За страдание не ми беше позволена експертиза на здравното в делото и бях „ наказан “ с мярка да се възпирам от домашно насилие(най-леката допустима такава). В следствие разбрах, че Катя е извикала бусове и е изнесла цялата фамилна мебелировка – уреди, принадлежности и обща фамилна благосъстоятелност и се отпътувала за София с дъщерите ни.

В живота си не съм удрял, бутал или каквото и да било нито една жена и нито едно дете, камо ли моите лични!

Делото за домашно принуждение е добре прочут „ лост “, които дамите в бракоразвод употребяват, посъветвани от техните юристи с цел да „ смачкат “ даден баща и да дадат превес в бракоразводното дело за майките.

Въпреки, че не ми беше позволена експертиза на здравното в делото по ЗЗДН, аз изисках такава в хода на бракоразводното дело, където такава ми беше позволена и я ползвам като файл към този мейл. От експертизата излиза наяве, че няма по какъв начин тези кръвонасядания с подобен цвят, които твърди Катя, че са породени от мен, да настъпят в подобен къс период, в какъвто тя твърди. В момента работя с моите юристи с цел да бъда оправдан по това „ стъкмено “ дело.

От тогава 4 години се пробвам да се разведа с тази жена. За нея децата са единствено и само инструмент за финансово изнудване на мен и моите родители. Катя е доста наясно какъв брой доста обичам и държа на дъщерите си и го употребява против мен. Самата тя твърди, че 4 години желае да се разведе с мен, а преднамерено не го прави и не желае да махне семейството ми, за да се употребява с преференции в обществото, с помощта на положителното име на мен и моите родители в обществото. С финансовата помощ на моите родители дъщерите ми учат в едно от най-елитните частни учебни заведения в София, които ние заплащаме, а Катя няма безусловно никакво финансово отношение към това.

С дамата до мен Антония Иванова имам прелестен наследник – Димитър Мачуганов на 2 години и половина, който доста обичам. Твърденията обаче на Катя, че съм имал интимна връзка с Антония когато е била бременна с втората ми щерка са безспорни неистини! С Антония се познавам от работа и връзката ми с нея стартира след фактическата разлъка с Катя Мачуганова.

На 10.04.2024 заведох дело против Катя Мачуганова по Закона за Защита от домашно принуждение за побой и тормоз над дъщерите ми – Ана и Жана. В тази връзка, в същия ден – 10.04, бе издадена заповед за незабавна отбрана на децата против Катя Мачуганова – това значи, че съдът е приел, че същата с дейностите си съставлява директна и непосредствена заплаха за живота и здравето на децата. По силата на тази заповед Катя има възбрана да се приближава до Ана и Жана. Опасявах се, че е допустимо, макар заповедта, тя да опита противоправно да вземе децата и да ги води и опасенията ми не бяха напразни. Когато отидох да взема Жана и Ана от учебно заведение и детска градина, майка им към този момент беше там. Влезе в градината, почна да дърпа децата и да бяга. Аз от самото начало стоях на метри от нея и въобще не съм я доближавал. Докато тичаше, Катя се спъна и падна, като стартира да крещи “ТОЙ МЕ БИЕ, ТОЙ МЕ БИЕ ” Не знаех какво още да чакам, по тази причина откакто излязохме на открито, аз застанах на вратата на колата, с цел да й попреча да влезе вътре и да тръгне с децата и се обадих на тел. 112, с цел да подам сигнал, само че до момента в който чакахме служителите на реда, тя се опитваше да избяга и ме буташе да се отместя от колата. Децата бяха в мощен потрес, плачеха и крещяха поради дейностите на Катя.

В един миг тя ги бутна принудително откъм гърба в колата и влезе на седалката до водача, за да се реалокира на шофьорското място и да потегли. За да предпазя децата си от незаконно лишаване, тогава аз седнах на шофьорското място и Катя Мачуганова стартира да ме рита с обувките си от мястото до водача. Аз се покрих с ръка и тя ме удряше в рамото, ръката и главата, целейки да се отместя преди да дойдат органите на реда, в резултат на което ми бяха нанесени увреждания, за които разполагам с здравно удостоверение.

В последна сметка, органите на реда пристигнаха и съгласно разпореждането на съда, децата си потеглиха с мен.

За всичко случило се имам очевидец, участвал и придружавал ме от самото начало, който възприе всичко случило се. В образователното заведение има и камери, записите от които ще пожелаеме по правосъден ред, с цел да излязат нескрито истината и правотата!

Благодаря на Господ, Жана и Ана са добре, спокойни и щастливи и това е най-важното за мен!

 Линк към видео, снимано от Ваш сътрудник публицист по тематиката: Заплахи за ликвидиране, изнудване и лъжи- Пепеляшка или злата кралица?youtube.com

Приложено в cloud линк:

Видео с дребната ми щерка, която изяснява по какъв начин майка им ги бие. –

https://bunt.bg/wp-content/uploads/2024/05/Video-Ana-boi-2-1.mp4

съдебномедицинска експертиза на здравното на Катя Мачуганова, опровергаващо изказванията на Катя за нанесения побой. – Психологическа експертиза – Ана мачуганова

Психологическа експертиза – Жана Мачуганова

Заповед за незабавна отбрана, с която се не разрешава на Катя да приближава дъщерите ни. – Zapoved_Nezabavna_Zashtita

Медицинско за нанесен побой над мен. –  medicinsko_Andrei

Снимков материал.

Запис с физическо и психическо принуждение над децата –

https://bunt.bg/wp-content/uploads/2024/05/Zapis-Katia-Pepi.m4a

Запис със закани за ликвидиране от Катя Мачуганова към мен. –

https://bunt.bg/wp-content/uploads/2024/05/Zaplaha-za-ubiistvo-Katia.m4ahttps://bunt.bg/wp-content/uploads/2024/05/Zaplaha-za-ubiistvo-Katia-2.m4a

Психологически експертизи на децата ми. “

 

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР