10 Март Само часове след като GSMA обяви мерките, които

...
10 Март Само часове след като GSMA обяви мерките, които
Коментари Харесай

Ericsson се оттегли от Световния мобилен конгрес и през 2021

10 Март
Само часове откакто GSMA разгласи ограниченията, които подхваща за обезопасяване на своето грандиозно телеком събитие MWC 2021, триумфът му отново е под въпрос.

Новината пристигна от един от огромните изложители, Ericsson, като шведският колос разгласи, че продължаващото влияние на Covid-19 и главната грижа на компанията за хората и тяхното здраве и богатство са довели до решението да не вземат участие на MWC 2021.

" Решението, въпреки и взето със страдание, отразява нашия защитен метод за ръководство на пандемията от позиция на хората и пътуванията, до момента в който стратегиите за имунизиране се популяризират в международен мащаб. Очакваме с неспокойствие опцията да се присъединим към бъдещи събития и да продължим да работим в тясно съдействие с GSMA и индустриалните сътрудници ", написа в писмото на Ericsson.

На 7 февруари 2020 година Ericsson бе първият огромен изложител, който се отдръпна от конгреса MWC 2020, който трябваше да стартира единствено след 17 дни. Това наподобява, че подтиква редица сходни известия, което пък накара GSMA да анулира цялото събитие пет дни по-късно. Не е ясно дали настоящето известие ще има същия резултат на доминото, само че въпреки всичко е значимо да се отбележат разликите с предходната година.

Датата на тазгодишния Световен мобилен конгрес към момента е прекомерно надалеч, събитието бе пренасрочено от обичайния февруари за 28 юни. Право на Ericsson е да изяви безапелационна позиция по тематиката толкоз рано, само че най-малко никой не се усеща притиснат от времето за разлика от предходната година. Ситуацията с ковид тогава се развиваше доста бързо и никой не знаеше какво да прави.

Днес освен имаме доста по-добра визия за това, с което се сблъскваме, само че също по този начин бързо се развива имунизирането с няколко ваксини, които се популяризират с разнообразни темпове по целия свят според от компетентността на държавните управления, които ги управляват. Поне в Европа процентите на коронавирусната зараза спаднаха до съвсем нула през летните месеци на предходната година, въпреки че в този момент още веднъж се усилват поради английския вариант и други разновидности.

Факт е, че наличието на MWC 2021 ще надалеч по-скромно, в сравнение с поръчки за предходната година. Тази вест безспорно е сериозен удар за GSMA, която ще прекарва безсънни нощи дали и други изложители няма " да изтърват нервите си ". Ericsson сътвори казус, който може да накара и други да " легитимират " решението си да последват образеца на шведския производител.

GSMA също направи изказване по тематиката: " Уважаваме решението на Ericsson и се радваме да приветстваме компанията назад в Барселона за бъдещите издания на MWC. Оценяваме, че няма да е допустимо всички да участват на MWC Барселона 2021. Ето за какво разработихме водеща в промишлеността платформа за виртуални събития, която ще подсигурява, че всеки може да се наслаждения на неповторимото преживяване на MWC. Предлагат се персоналните и виртуалните варианти, тъй че всички другари на MWC Барселона да могат да участват и да вземат участие по метод, който е сполучлив за тях "
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР