1. Споделяйте с другите и проблемите, и успехите сиТрябва открито

...
1. Споделяйте с другите и проблемите, и успехите сиТрябва открито
Коментари Харесай

Четири инструмента към еволюцията на душата

1. Споделяйте с другите и проблемите, и триумфите си

Трябва намерено и откровено да споделяте с хората, които влизат в контакт с вас в живота – споделяйте както проблемите, по този начин и триумфите си по пътя към цялостното събуждане. Това ще ви даде мощ и независимост - ще освободи вътрешната си воля да деянията присъщата си Божественост и ще освободи у другите хора тяхното предпочитание и дарба да създадат същото.

2. Създайте причина

Може от време на време да ви се стори, че няма смисъл да преодолявате всички тези компликации по определения път, в случай че не ги дарите с по-висш смисъл от това просто да ги успехите. Трябва да се запитате „ Защо? “ И да си отговорите на този въпрос.
Ето какво ще ви кажа: вашият път има небесна цел. Тъй като всяка Душа в своето развиване служи освен на своите цели, само че и на Колективната свръхсъзнателна воля, поощряване на еволюцията на целия тип. Душата прави това посредством своето самостоятелно напредване напред, защото в хода на този развой тя оставя след себе си стъпала, по които тези, които идат след нея, могат да напредват по-бързо и даже да я
изпреварят.

3. Изразете признателност

Това е най-мощният инструмент, който можете да употребявате. Благодарността може да бъде умишлено определена сила, а не просто машинален отговор. Когато интензивно избирате да сте признателни за всичко, появяващо се в живота ви (и в действителност имам поради всичко), вие по този метод задавате енергизиращия звук, който придава нюанс на всичко, което идва към вас оттук насетне.
И това ще послужи за трансмутация (т.е. „ неочаквана магическа промяна “) на всяка настояща обстановка - да не приказваме за целия ви живот като цяло. Изберете положение на битие.
Направете това авансово за всички свои идни мисли, думи или дейности. Животът се дефинира в доста дребна степен от това, което вършиме. Много по-важно е до каква степен вашата „ същина “ се трансформира от реакция в творчество. Това към този момент не е нещо, генерирано от опит, а нещо, което влагате във всяко прекарване.

4. Движете се с душата

Най-често вие реагирате на това, което се случва в живота ви - без значение дали е болест, отчаяние, приятна изненада или каквото и да е - въз основа на центъра на логиката в мозъка ви. Вие анализирате данните, които имате в мозъка си за настоящото прекарване, и оттова идват вашите реакции.
Но вие можете изцяло да развиете способността да реагирате на всичко от центъра на мъдростта във вашата Душа. Тук запасът от данни по отношение на настоящия опит е в действителност безграничен и необхватен и включва съображения и разбирания, които са в действителност неразбираеми за Ума.
Душата е област, в която всичко, което знаете, към този момент е интегрирано - и това познание просто чака да бъде проявено.Така че спрете за миг всякога, когато срещнете нещо по пътя си - това, което сте склонни да наричате „ положителни вести “ и това, което сте склонни да наричате „ неприятни вести “ - и инструктирайте Ума си да работи по този начин, като че ли сте изгубили мозъка си. Тогава забележете, че вашата реакция без мислене е спонтанна демонстрация на мъдростта и осъзнатостта на вашата Душа.
Из „ Разговори с Бог. Книга 4 “, Нийл Доналд Уолш
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg