1. Ножове Хвърлените в чекмеджето ножове могат да ви порежат

...
1. Ножове Хвърлените в чекмеджето ножове могат да ви порежат
Коментари Харесай

Нещата в кухнята, които съхраняваме неправилно

1. Ножове

Хвърлените в чекмеджето ножове могат да ви порежат и да повредят острието на ножа, тъй като когато острието се удря в нещо, което не е храна, то се изтъпява. Ето за какво е най-добре да имате блок за ножове.
7-те най-чести неточности, които позволяваме при правенето на сладкиши
Дори и да се мислим за доста виртуозни в кулинарията, на всеки от нас му се е случвало да се провали при печене на сладкиши и сладкарск...
Прочети повече


2. Чаши за вино

Ако нямате висяща подложка за тях, то постоянно би трябвало да стоят на столчето си, тъй като ръбчето е най-крехката част от чашата. Някои хора се опасяват чашите им да потънат в прахуляк, само че несъмнено е по-важно да не бъдат затъпени и счупени.

3. Чугунени съдове
Как да почистим кухнята за броени минути?
Всяка стопанка знае, че почистването на кухнята е съществено начинание. В това отношение съществуват някои универсални рекомендации и съвет...
Прочети повече
Дори и да ги съхранявате в специфичен долап, те отново могат да бъдат надраскани, тъй като притискането на метал в метал поврежда финиша върху чугуна. Просто поставяйте хартиена забрадка сред обособените съдове. На всичкото отгре ще изсмуква и спомагателната влага, с цел да не се появява наслойка.



4. Подправки

Бурканчетата не са най-полезният табиет, тъй като въпреки да наподобява красиво и практично, този метод на предпазване не се предлага, тъй като води до двойни ресурси. Когато не се побере в бурканчето, връщаме останалото в шкафа. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР