Кийр Стармър изпревари Риши Сунак в първото телевизионно директно излъчване

...
Кийр Стармър изпревари Риши Сунак в първото телевизионно директно излъчване
Коментари Харесай

Обществеността смята, че Кеир Стармър спечели дебата срещу Риши Сунак, сочи анкета за една нощ

Кийр Стармър изпревари Риши Сунак в първото телевизионно непосредствено лъчение на акцията за общи избори, сочи анкета за една нощ.

Г-н Стармър и министър председателят си размениха удари в дебата по ITV, който накара премиера да се смее, защото направи смели изказвания по отношение на времето за очакване на Националната работа и NHS. Министър-председателят под напън, смутен след две мегапроучвания, показващи, че торите са изправени пред изтриване на 4 юли, в действителност се нуждаеше от смяна на играта.

Но съгласно Savanta 44% от феновете считат, че господин Стармър е излязъл на върха. Това е с 5% повече от господин Сунак, за който 39% считат, че е спечелил. Анкетата измежду 1153 възрастни откри, че съвсем всеки пети фен (17%) не може да избере победител.

Саванта откри, че сър Кийр превъзхожда господин Сунак във връзка с NHS и публичните услуги - 63% към 25% - в стопанската система с 52% към 36%, а защитата и сигурността - 43% към 41%. Фирмата също по този начин откри, че господин Стармър " излиза като най...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР