1. Не носи нищо добро Ако консумирате по-голямо количество протеини,

...
1. Не носи нищо добро Ако консумирате по-голямо количество протеини,
Коментари Харесай

Внимавайте с протеините! Рисковете за здравето от прекаляването с тях

1. Не носи нищо положително
Ако консумирате по-голямо количество протеини, тогава самите мускули няма да усилят размера си - това изисква натоварване. В най-хубавия случай непотребният протеин просто се отстранява от тялото, а в най-лошия - предизвиква проблеми със здравето.
 Няколко аргументи да ядете повече протеини Няколко аргументи да ядете повече протеини
Протеините са извънредно значими хранителни субстанции, от които тялото ни има потребност, с цел да е цялостно с сила, крепко и издръжливо. Спорт...
2. Води до развиване на заболявания
Един от главните проблеми при високо протеиновата диета е несъразмерното количество месо и неналичието на верните въглехидрати, което значи фибри. Това става причина за развиването на доста болести.
Храносмилателни проблеми. Фибрите са доста значими за вярното деяние на стомаха. Затова диетите с огромно наличие на протеини постоянно страдат от запек. От друга страна, увеличението на млечните артикули може да аргументи диария.
Той усилва риска от сърдечно-съдови болести. Рискът от развиване на рак също се усилва. Учени от университета в Южна Калифорния стигнаха до заключението, че диетата с високо наличие на протеини усилва риска от гибел от рак в същата степен, както пушенето води до риск от развиване на рак на белия дроб.
Това се отнася единствено за хората, които избират скотски протеини, изключително алено месо и модифицирани храни като салами и бекон. Тези артикули са приети за канцерогенни и постоянната им консумация е причина за появяването на рак на дебелото черво.
 8 храни, които могат да убият вашата просветеност 8 храни, които могат да убият вашата просветеност
Изправени ли сте пред психологични проблеми? Започнали ли сте да забравяте доста, да не разбирате, какво ви приказват отсреща? Може би е вре...
Той предизвика метаболитни нарушавания и затлъстяване. Протеинът съдържа много калории - 4 ккал на грам. Ако в диетата има остатък на протеини и нямате деен живот, тогава тялото ще преобразува непотребния протеин в мазнини.
Претоварва бъбреците. Когато тялото съхранява повече протеини, в сравнение с му е належащо, тежестта върху бъбреците се усилва. Те филтрират непотребните аминокиселини от кръвта и ги отделят с урината. Това покачва киселинността на урината и усилва риска от камъни в пикочните пътища.
3. Поява на неприятен мирис
При нисковъглехидратна диета тялото започва разграждането на  мазнини вместо въглехидратите, с цел да печели сила. Този развой води до " дишане на кетони ", обхващащо ацетилтон или сладки плодове.
4. Настроението се скапва
 6 признака, че сте прекалили с протеина 6 признака, че сте прекалили с протеина
Протеинът е едно от най-важните хранителни субстанции и е наложителна част от всяка здравословна диета. Благодарение на него се усещам...
През годината откривателите изследваха резултата на храната върху настроението и равнището на тревога. Резултатите демонстрираха, че превишаването на каузи на протеините и мазнините в диетата покачва възприятието на безпокойствие, отрицателни усеща и меланхолия, за разлика от високо въглехидратната диета с по-малко мазнини и протеини.
5. Уморявате се по-бързо
За разлика от въглехидратите, които бързо се усвояват, тялото изразходва доста повече сила за разграждане на протеините. И в случай че има прекалено много протеини, тогава процесът на глюконеогенеза може да провокира съмнения в равнищата на кортизол и да се почувствате изтощени. Освен това неналичието на въглехидрати визира действието на мозъка - фокусът и яснотата на мислене понижават.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР