09 Юни Базираната в София Evrotrust открива офис в Скопие,

...
09 Юни Базираната в София Evrotrust открива офис в Скопие,
Коментари Харесай

Evrotrust отваря офис в Северна Македония

09 Юни
Базираната в София Evrotrust открива офис в Скопие, Северна Македония, отбелязвайки основна стъпка в проекта на компанията за интернационална агресия. По-рано тази година в Evrotrust доби известност в западната ни съседка с новината, че започва народен план за цифрова еднаквост в партньорство с Mastercard, въз основа на меморандум с интернационалната компания и държавното управление. Проектът е ориентиран към развиването на електронното ръководство и отварянето на физически офис в страната утвърждава поръчката на компанията за реализация отвън България.

" Северна Македония предлага отлична бизнес опция, защото изгодите от електронното ръководство са необятно припознати от крайни консуматори, бизнеса и държавна администрация. Откакто започнахме да работим по eID плана в страната, бяхме очаровани от готовността, с която локалните управляващи се стремят да внедрят сложни услуги за цифрова еднаквост, тъй че модерните технологии да бъдат в интерес на македонските жители. Изключително признателни сме, че работим по подобен трогателен план взаимно с нашите сътрудници от Mastercard и държавното управление на Северна Македония, без които това би било невероятно ", сподели Константин Безуханов, основен изпълнителен шеф на Evrotrust.

 Константин Безуханов, основен изпълнителен шеф на Evrotrust
Константин Безуханов, основен изпълнителен шеф на Evrotrust

Проектът за цифрова еднаквост в Северна Македония започва седмици преди пандемията предходната година. Това обаче не попречи на очакванията за бърза интеграция, защото компанията удостоверява, че планът е в напреднала фаза и крайни консуматори в страната ще могат електронно да подписват документи изцяло отдалечено в границите на месеци. Едно от преимуществата на Evrotrust е, че документи, подписани подсредством тяхната платформа, ще бъдат приети освен в Северна Македония, само че и в целия Европейски съюз, където се признава електронната услуга за идентификация на Mastercard. Огромен знак на доверие е, че интернационалният колос даде лиценз услугата на Евротръст да се оперира под неговия личен бранд " ID Service " и застана зад новаторската технология.

Експанзията зад граница е предстоящо продължение на бизнеса на Evrotrust. След като пандемията форсира усвояването на услуги за цифрова еднаквост, Evrotrust бележи рекорден потребителски растеж от над 630% на годишна база. В момента компанията дава услуги на над 200 хиляди самостоятелни и корпоративни консуматори по света. Сред дейните пазари с изключение на българския и северномакдонския са Албания, Унгария, Румъния, Кения и други. От бизнес позиция основно преимущество на Evrotrust е самата цифровизация: на фона на голямата потребителска база сега в компанията работят малко под 50 индивида. Главният изпълнителен шеф, Константин Безуханов, е оптимистичен по отношение на проспектите на бизнеса в подтекста на света след пандемията:

" За някои Covid-19 беше голям стрес за бизнеса и това е разбираемо. Нашата задача обаче е да помогнем: за нас пандемията беше опция да покажем по какъв начин дигитализацията взема решение сериозни проблеми както за крайни консуматори, по този начин и за бизнеси. Очакваме стремежът за цифровизация да не подмине и родната администрация, защото изгодите за нея и българските жители са недвусмислени. Благодарни сме на всички наши сътрудници, които ни се доверяват, и с неспокойствие чакаме идващите провокации по пътя към резистентен напредък в световен мащаб ", продължи Безуханов.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР