08 Юни Microsoft е една стъпка по-близо до завършване на

...
08 Юни Microsoft е една стъпка по-близо до завършване на
Коментари Харесай

Microsoft придобива специалист в речевото разпознаване

08 Юни
Microsoft е една стъпка по-близо до довеждане докрай на придобиването на експерта в речевото различаване AI Nuance Communications, откакто получи утвърждение на препоръчаната сума от 19,7 милиарда $ от американските органи по конкуренцията. В декларация до Американската комисия за скъпи бумаги и тържища Nuance Communications декларира, че срокът за държавното управление да повдигне някакви възражения против договорката е изминал.

Съгласно американските разпореждания за сливания и придобивания, въпросните компании би трябвало да изчакат избран интервал, с цел да дадат опция на Федералната комерсиална комисия и отделът по конкуренцията на Министерството на правораздаването на Съединени американски щати да преразгледат договорката и да издигнат възражения, в случай че е належащо.

Чрез тази договорка Microsoft се насочва към по-голямо наличие в опазването на здравето. Nuance Communications дава програмен продукт за речево различаване в бранша, като твърди, че 77% от лечебните заведения в Съединени американски щати употребяват негова технология.

Услугите на Nuance Communications също се употребяват от предприятията за редица приложения, в това число биометрична инспекция, а също по този начин измежду клиентите на компанията са и съществени мобилни играчи, в това число Telefonica, Verizon и Deutsche Telekom.

Очаква се договорката да завърши до края на 2021 г.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР