08 Юни Като част от хостинг групата на team.blue, СуперХостинг.БГ

...
08 Юни Като част от хостинг групата на team.blue, СуперХостинг.БГ
Коментари Харесай

СуперХостинг.БГ придобива хостинг активите на ICN.Bg

08 Юни
Като част от хостинг групата на team.blue, СуперХостинг.БГ придобива активите на хостинг компанията ICN.Bg, с което ще поеме цялостното обслужване на нейните клиенти. Това стана ясно от формалното известие на двете компании.

Промяната е обвързвана с придобиване активите на сдружението ICN.BG от локалния представител на хостинг групата в България, СуперХостинг.БГ, с което team.blue в допълнение затвърждава позициите си в района.

Днес, 8 юни 2021 година, е реалност административното прекачване на всички услуги, които клиентите на ICN.BG могат да ръководят в потребителските си профили в СуперХостинг.БГ.

" Радваме се, че ICN.BG избраха точно нас за приближен сътрудник, който да продължи обслужването на клиентите. Като водач на хостинг услугите в България имаме вяра, че с помощта на опита си през годините и насъбраното ноу-хау сме оправдали гласуваното доверие от страна на клиентите ни и се радваме, че от ден на ден бизнеси ще продължат да употребяват най-качествените технологии и безкомпромисно потребителско обслужване във време, в което онлайн наличието е от сериозно значение за развиването на всеки бизнес ", разяснява Методи Дреновски, шеф на SuperHosting.BG и SuperHosting.RS.

През 2019 година СуперХостинг.БГ разшири наличието си на Балканите, навлизайки на пазара в Сърбия под марката SuperHosting.RS. През 2020 година компанията стана част от водещата европейска хостинг група team.blue и продължи независимото си развиване, запазвайки своя местен мениджмънт и тактика.

Повече за договорката
ICN.Bg е втората по величина хостинг компания в България, като съществена активност за компанията е даване на хостинг услуги, домейн имена, Cloud и VPS услуги. ICN.BG е на пазара от близо 17 години, предоставяйки качествени хостинг услуги и високо равнище на обслужване на българските си клиенти.

" Предприехме тази крачка, тъй като считаме, че нашите клиенти би трябвало да продължат да получават най-хубавото обслужване и да се възползват от голям брой услуги, които да им разрешат да развиват сполучливо онлайн бизнеса си. Колегите от СуперХостинг.БГ си сложиха за цел да трансфорат България в хъба за цифрови услуги на Балканите, който оказва помощ на бизнесите в тяхната цифровизация и интензивно работят в тази посока. Затова в тяхно лице виждаме надеждния сътрудник, който ще поеме обслужването на нашите клиенти ", разяснява Юлиян Бориславов, шеф на ICN.BG.

Основателите на ICN.BG не престават развиването си като обособена компания и ще концентрират активността в интернационалните си планове.

Финансовите параметри по договорката остават конфиденциални.

 Юлиян Бориславов, шеф на ICN.BG (ляво) <br />Методи Дреновски, шеф на SuperHosting.BG и SuperHosting.RS (дясно)
Юлиян Бориславов, шеф на ICN.BG (ляво)
Методи Дреновски, шеф на SuperHosting.BG и SuperHosting.RS (дясно)

Какво следва за клиентите на ICN.BG
Всички клиенти на ICN.BG ще възобновяват услугите си непосредствено през потребителския интерфейс на СуперХостинг.БГ и ще получават фактурите за направените заплащания от СуперХостинг.БГ ЕООД.

Всеки клиент ще получи имейл от СуперХостинг.БГ с спомагателна информация за ръководството на услугите си преди периода на приключване на интервала, за който са предплатени.

До няколко месеца всички хостинг услуги на ICN.BG ще бъдат трансферирани на инфраструктурата на СуперХостинг.БГ, построена от последно потомство съоръжение и съгласуваност.

Всеки клиент ще се възползва от преимуществата, които клиентите на СуперХостинг.БГ получават, а точно система за сигурност на няколко равнища, премиум отбрани от злонамерени офанзиви, голям брой принадлежности за ускорение на потребителските уеб планове, поддръжка на равнище уеб приложения, опция за автоматизирано възобновяване на услугите и още усъвършенствания, които СуперХостинг.БГ осъществя през последните няколко години.
Повече елементи ще откриете в формалния блог на хостинг компанията СуперХостинг.БГ, както и уеб страницата на ICN.BG.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР