08 Април Нетни приходи в размер на 136,4 млн. евро

...
08 Април Нетни приходи в размер на 136,4 млн. евро
Коментари Харесай

Milestone Systems с 9% спад на оперативния доход

08 Април
Нетни доходи в размер на 136,4 млн. евро (1 милиард датски крони) регистрира Milestone Systems през 2020 година Това се равнява на 1% спад спрямо 2019 година, когато компанията регистрира рекордна година и растеж на приходите, означават от датската компания. Също по този начин през предходната година отбелязва и намаляване от 9% в оперативния си приход (EBIT), който е достигнал 15 млн. евро. Понижението е в следствие от въздействието на пандемията върху продажбите, в композиция с вложенията, които компанията прави. Инвестициите са в две посоки - развиване и основаване на нови работни позиции, които целят да подтикват предстоящ напредък.

Занапред Milestone Systems е създала проект за справяне с резултатите от Covid-19, мощен фокус върху задържането на чиновници и въвеждането на нови способи за съдействие с сътрудници. Подчертава се, че в България локалният екип по продажби се е нараснал двойно, с цел да отговори на възходящото търсене. Той дава отговор както за плановете на родна почва, по този начин и за планове в останалите страни от Централна и Източна Европа и Русия. Наблюдава се възходящо търсене в 3 съществени бранша: държавния, индустриалния и индустриалния.

Индустрията се развива бързо и през 2021 компанията в България възнамерява да усили потенциала на своите R&D отдели с близо 15%.

" Предвид предизвикателната обстановка, годишният ни резултат е сполучлив, реализиран от хората ни, без които дълготрайният напредък би бил неосъществим. Бързо адаптирахме метода, по който управляваме компанията и открихме нови способи да поддържаме мрежата си от сътрудници. Тази резистентност, в композиция с адаптивността на чиновниците и сътрудниците, ни оказа помощ да посрещнем сложната година ", показа изпълнителният шеф на Milestone Systems Томас Йенсен.

Грижа за чиновниците

През 2020 година една от главните полезности на Майлстоун - да слага чиновниците преди всичко, бива тествана неведнъж. За компанията е от основно значение да избегне преструктуриране, като в същото време цели да подтиква чиновниците да се усещат част от екипа и да останат стимулирани. За да реализира това, Milestone започва самодейността " Grow Together ". Тя е фокусирана върху менталното и физическото здраве на чиновниците. Насърчава шерването на познания за физически извършения, здравословно хранене и пълноценна отмора. Въпреки Covid-19 пандемията, компанията извършва упоритостта си да влага в развиването на чиновниците и усилва броя на чиновниците с 69 - до общо 934 индивида в световен мащаб към края на 2020 година

Повече поддръжка за сътрудници

Мрежата от дистрибутори и софтуерни сътрудници е ядрото на отворената платформа за видео технология на Milestone Sysrems. Когато пандемията настава, компанията усъвършенства метода, по който поддържа сътрудниците си, с цел да ги подкрепи да продължат да продават решенията на компанията. Продуктовите образования минават във виртуална среда, като уебинарите притеглят хиляди сътрудници. Чрез акцията Milestone Care компанията оказва помощ на своите сътрудници да не престават да поддържат бизнес връзки с клиентите си, без да се постанова да бъдат физически на едно място.

Гледайки напред, изпълнителният шеф Йенсен чака още провокации, само че и няма самообладание да види по какъв начин се осъществят проектите на Milestone Systems за нескончаем напредък. " Covid-19 донесе неустановеност и непредсказуемост през 2020 година Пандемията към момента не е зад тила ни, тъй че предвиждаме както провокации, по този начин и благоприятни условия. Убедени сме, че със постоянния ни проект за справяне с Covid-19, 2021 година ще бъде следващата година на напредък за Milestone Systems ", добави той.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР