08 Април HMD Global, компанията за устройствата с марката Nokia,

...
08 Април HMD Global, компанията за устройствата с марката Nokia,
Коментари Харесай

HMD Global представи три нови серии Nokia смартфони

08 Април
HMD Global, компанията за устройствата с марката Nokia, обявяви най-голямото разширение на портфолиото си досега, включващо шест нови смарт телефона - Nokia X20, Nokia X10, Nokia G20, Nokia G10, Nokia C20 и Nokia C10, разпределени в три обособени серии.

Nokia X-серията включва оферти от висок клас, G са в междинния ценови сегмент, а C e бюджетна серия.

Nokia X20 и Nokia X10

И двата модела се зареждат от най-новата мобилна платформа Qualcomm Snapdragon 480 5G, която обезпечава извънредно висока продуктивност и в действителност световна 5G мрежа. Заедно с тригодишните актуализации на софтуера и сигурността, тяхната цел е да насърчат устойчивото ползване, да удължат виталния цикъл на продукта и да понижат електронните боклуци, акцентират от компанията.

" Всички телефони Nokia са подложени на голямо количество проби за устойчивост. Затова, досега на влизането им в продажба, ние самите към този момент сме уверени, че почитателите ни могат да им се доверят в продължение на години, споделя Рубен Леман, вицепрезидент на HMD Global за Европа. Разбираме, че може да се направи още повече за решаването на тези проблеми, заради което непрестанно работим за развиването и надграждането върху тези първични стъпки. В последна сметка, съгласно Европейското бюро по околната среда, в случай че всички в Европа употребяват смарт телефоните си единствено още една година, до 2030 година ще можем да спестим въглерод, колкото от излъчванията на два милиона дейни автомобила. "

Зарядното устройство и слушалките са отстранени от комплекта в кутията като принос към съкращаване на електронните боклуци в околната среда, показват още от Nokia. USB кабелът остава в кутията, а при нужда зарядно устройство може да се купи от Nokia.com. Събраните от тези продажби средства ще бъдат дарени на CLEAR RIVERS, благотворителна организация, която работи за изчистване на пластмасовите боклуци от интернационалните водни пътища.

Nokia G20 и Nokia G10

G-серията е описвана като " баланс за облекчаване на всички ваши ежедневни потребности посредством технология за решение на проблеми ". И двата телефона от серия G оферират тридневен живот на батерията - най-дългият до момента измежду смарт телефоните Nokia. При устройствата е изработен акцент върху камерите, която при по-горния модел е 48-мегапикселова.

Nokia C20 и Nokia C10

Серията C прави висококачествените смарт телефон технологии налични за всеки, уверени са от Nokia. устройствата оферират 6.5 " HD + екран и работят по ръководството на Android 11 Go edition.

Nokia C10 е най-достъпното устройство от новата гама на цена от 75 евро. Топ моделът Nokia X20 пък идва на целесъобразна цена от 349 евро.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР