07 Април От 26 март, приложението за бърза доставка на

...
07 Април От 26 март, приложението за бърза доставка на
Коментари Харесай

Услугата за доставки Glovo стъпи в Пловдив и Варна

07 Април
От 26 март, приложението за бърза доставка на артикули Glovo към този момент е налично за жителите на Пловдив и Варна, оповестиха от компанията. Услугата, която публично влезе в България при започване на март, разрешава на клиентите си да изпращат всичко - от подготвена храна от заведения за хранене и заведения, хранителни артикули от супермаркети, цветя, до фармацевтични артикули и други.

Glovo съставлява платформа, която разрешава на потребителите да поръчват, изпращат и получават всичко, което избират. В приложението има авансово заложени категории, от които потребителите могат да избират според от това какво желаят да поръчат: " Храна ", " Супермаркети ", " Здраве&Красота ", " Магазини " - категории, посредством които те могат да създадат своите поръчки и да бъдат доставени след минути. В допълнение, с бутона " Друго ", потребителите могат да поръчват безусловно всичко в града си, като декоративни предмети или спортни артикули от обичаните си магазини.

Категорията " Куриер " се употребява от потребителите за изпращане на всевъзможен тип пакети или писма в града във допустимо най-кратък период. Тази услуга разрешава снабдяване на документи или забравени персонални движимости вкъщи, в офиса или при другари, като очила, ключове, чанти и други.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР