05 Април Hummer EV няма да бъде единственият суперпикап в

...
05 Април Hummer EV няма да бъде единственият суперпикап в
Коментари Харесай

GMC представи електрическия звяр Hummer EV SUV

05 Април
Hummer EV няма да бъде единственият " суперпикап " в портфолиото на GMC, когато излезе на пазара идната есен. В събота автомобилният производител показа своя нов вид Hummer EV SUV, който има доста разширено купе за сметка на затворената товарна зона и повдигащи се порти.

Очаква се Hummer SUV, който е за пет пасажера, да се появи при започване на 2023 година Той ще има пробег от 480 километра и ще доближава от 0 до 100 км/ч за 3,5 секунди (само с половин секунда по-бавно от пикапа). Неговата 20-модулна батерия Ultium ще обезпечава зареждане на три мотора, инсталирани на предния и задния мост, и ще поддържа 800V зареждане при 300 кВт.

Подобно на пикап версията, Hummer EV SUV ще включва Extract Mode, който повдига каросерията на автомобила с 15 сантиметра при потребност от прекосяване на разнообразни препятствията; системата за свободни ръце на GM SuperCruise, ръководство на четирите колела, както и системата CrabWalk, която разрешава на водачите да движат автомобила под ъгъл, без да трансформират посоката, към която е ориентиран SUV.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР