Основният въпрос за България е дали ще я има, казва

Основният въпрос за България е дали ще я има, казва ...

......... пътувам в страната и да ви кажа честно България все повече заприличва на лошите образци на страна от третия свят. Вижте запустелите села. Вижте т.нар. туристически градове, в които няма нито един надпис на български език, всичките са на лош неграмотен английски. Какво бъдеще можем да имаме така? Източник: epicenter.bg


Ердоган в момента е властелин на всички власти. Това каза

Ердоган в момента е властелин на всички власти. Това каза ...

......... от старата Турция по това, че ще има мощна икономика, ще има нарастващо население, нарастващ пазар. Това обуславя едно голямо развитие на икономиката". Воденски добави още, че Ердоган започва да става един незаобиколим фактор в Близкия Изток: "Той сега е регионален фактор и има амбиции да стане и глобален фактор".


Не може с подменени клакьори, с подменен електорат да отиваш

Не може с подменени клакьори, с подменен електорат да отиваш ...

......... отиваш срещу закон, който осигурява помощите на бедните хора и пенсионерите. Не можеш да саботираш премиера! Но когато става въпрос за оцеляването ан държавата и върховенството на закона, когато става въпрос мафията да не взима 1 милиард от нашия бюджет, ние всички трябва да се обединим", заяви Ревизоро. Източник: Епицентър.БГ


В последната година има повече постъпващи на работа полицаи, отколкото

В последната година има повече постъпващи на работа полицаи, отколкото ...

......... малтретирани. /.../ Всичките са си вършили перфектно работата по определени досъдебни производства, прокурорите са си поддържали обвиненията и са работили в посока доказване на престъпленията. Най-вероятно това е породило тези действия". И тази година има много катастрофи по магистралите, но загиналите са по-малко спрямо същия период на миналата, отчете Маринов.


На фона на куп изказвания за ролята на България като

На фона на куп изказвания за ролята на България като ...

......... хората от Западните покрайнини и особено от района на Босилеград. Наши медици не могат да организират акции там, Белград изпраща военни лекари за по ден-два, а пътят както до по-големите сръбски градове и болници, така и до Кюстендил е труден през зимата. Има и спешни пациенти, които умират по пътя.


Кристиан Гьошев е адвокат. Още от ученик той се впуска

Кристиан Гьошев е адвокат. Още от ученик той се впуска ...

......... в неговата ситуация. Отрича да води съдебните процеси заради финансов интерес, тъй като сумите от тях са прекалено малки, а продължителността на делата дълга. Нарича победите си част от „романтиката в правото“ и съветва хората да се борят за правата си. Цялото интервю гледайте тук или в сайта на Нова телевизия.  Време е Европейският съюз да се запита дали дългосрочният договор,

Време е Европейският съюз да се запита дали дългосрочният договор, ...

......... обаче Австрия е значително по-близо до западноевропейските държави и има общи интереси с тях, като един от нетните платци в бюджета на Европейския съюз. Така че сме свикнали да хвърляме мостове. Въпросът е дали това може да е успешно и трайно по време на едно шестмесечно председателство", допълни проф. Филцмайер.


Често днес се изисква т. нар. политическа коректност – историята

Често днес се изисква т. нар. политическа коректност – историята ...

......... не защитават интерес на държавата ни в спора за името на Македония. По думите му настоящият македонски премиер Зоран Заев също е македонист, но „от друго котило”. „Македонската нация е създадена от Тито и Коминтерна. Ние отчетохме това национално престъпление на Георги Димитров и Коминтерна около него.”, коментира още историкът.


Вечно нахилената Захариева, във вторник предаде Председателството на ЕС на

Вечно нахилената Захариева, във вторник предаде Председателството на ЕС на ...

......... като очевидци" на собствените си подвизи. Юрий Борев, в своята „Сталиниада", разказваше следното: когато излиза филма „Чапаев", неговите близки и съратници никак не го харесали. Според тях, нищо не било показано така, както е било. Накрая спорът стигнал до Сталин и той отсъдил за критиците на филма: „Лъжат като очевидци"


Ескалиращият проблем с опитите за политическо влияние върху КЕВР трябва

Ескалиращият проблем с опитите за политическо влияние върху КЕВР трябва ...

......... в ущърб и на страната, и на бизнеса, и на гражданите. Всички тези стъпки не само ще създадат повече формална яснота, но ще допринесат за така необходимата стабилност на КЕВР и респ. за развитието на енергийния пазар, като го разграничат от обикновеното пазарене, проблясващо от време на време в Парламента.


Индулгенция е опрощение на греховете, минали и бъдещи раздавани от

Индулгенция е опрощение на греховете, минали и бъдещи раздавани от ...

......... Чудно защо възпълничкия министър, не му даде „оскар” от името на „строителни войски”? Такава награда ще му приляга по-вече. Най-вероятно Динев освен от „Индулгенция” има нужда и от орден за промяна на имиджа! На ход е президента! Указът за награждаването трябва да бъде подписан от държавния глава Румен Радев. Източник:sofiapress.com„Социалната система, освен от пари, има нужда и от реформа

„Социалната система, освен от пари, има нужда и от реформа ...

......... трябва да бъде предоставена на всеки човек с увреждане. Трябва да имат и тази услуга – с какво нейното регламентиране е проблем?”, каза още Манолова. Тя призова законите за хората с увреждания да бъдат приети. Проектът за личната помощ ще бъде внесен в парламента, като Манолова организира и публично обсъждане.


Меркел разруши представата за европейската законност! Думите „Елате всички“ са

Меркел разруши представата за европейската законност! Думите „Елате всички“ са ...

......... главата. Продължаваме да следим темата. На 28 юни ще се състои среща на ЕС, на която ще се обсъждат нови мерки срещу мигрантската криза в Европа. На нея също ще присъства премиерът Борисов, а част от обмисляните предложения са мигрантите да остават в държавата, в която са влезли в ЕС.


За България е опасно името „Северна Македония

За България е опасно името „Северна Македония", но българският псевдоелит ...

......... Балканите във военен протекторат и близка зона за военни действия срещу Русия. Въпрос на време е и Сърбия да поддаде..." Още за Вишеградския проект, за историческия край на ЕС в този му вид и за Европа на две скорости в първата част от интервюто на Александър Симов с проф. Христов:


Където е стъпил онзи сикаджийски плевел Плевнелиев, трева не расте.

Където е стъпил онзи сикаджийски плевел Плевнелиев, трева не расте. ...

......... автори и ги превърнаха в маргинали. По стар агентурен обичай! Направо ги прокудиха и им съсипаха живота, в уж демократичната ни республика. Е, няма да ви чета! Никога. Нещастници и некадърници долни. Кога и в тази държава ще има справедливост бе, Господи!? Докога изкуствена, а не слънчева светлина... Николай Марков


С Али Абделла Алахмад, политически съветник на министъра на информацията

С Али Абделла Алахмад, политически съветник на министъра на информацията ...

......... присъствие на САЩ, които не воюват срещу ИДИЛ, а ги използват срещу сирийската държавност. Хората не избягаха от хубаво, затова отново и отново ще заявявам - само спирането на войната в Сирия ще спре притока на бежанци към Европа. Нима Европа не го осъзнава? Или не иска да го осъзнае?Най-тежката битка пред нас е за душите на младите хора,

Най-тежката битка пред нас е за душите на младите хора, ...

......... права. До това доведе девалвацията на политиката, която залага на гръмкото и скандалното, за да привлича симпатизанти, но без да предлага реални и работещи решения за по-добър живот“, отбеляза вицепрезидентът. По думите на Илияна Йотова битката за права е най-трудната, но в нея е смисълът на политическото и общественото лидерство.


Законопроектът, който написахме заедно с майките, не получи подкрепа от

Законопроектът, който написахме заедно с майките, не получи подкрепа от ...

......... предложа успокоителна размяна - те да застанат зад законопроекта, който искат майките, да осигурят подкрепа за този законопроект, да бъде приет по най-бързия начин, след това да застанат зад други закони, които уж подкрепят срещу свръх правомощията на банките и личния фалит - и в замяна ще получат моята оставка.


Южнокорейският президент Мун Дже-ин е на мнение, че двамата с

Южнокорейският президент Мун Дже-ин е на мнение, че двамата с ...

......... стъпки, а САЩ трябва да предоставят всеобхватни гаранции за сигурност", добави Мун. Той разказа за срещата си с Ким на 27 април, на която по думите му севернокорейският лидер е демонстрирал решимост по въпроса за денуклеаризацията и готовност да се откаже от ядрената си програма, ако получи гаранции за сигурност.


„Аз съм последният човек, който ще каже, че Бисер Петков

„Аз съм последният човек, който ще каже, че Бисер Петков ...

......... „Ако приемем, че няма да мине, което е по-вероятното към момента, това не означава обаче, че механизмът на вота на недоверие не работи. Напротив, той работи и той има за цел да фокусира определени проблеми на обществото, за да почнат да бъдат решавани", заяви още Антон Кутев. БНР, „Неделя 150"


Проф. д-р Николина Попова е заместник-ректор на Международното висше бизнес

Проф. д-р Николина Попова е заместник-ректор на Международното висше бизнес ...

......... учебната програма. И не бива да се разчита единствено и само на стажовете. Стажовете имат все по-малък относителен дял в подготовката на студентите, това е мое лично виждане, поради обстоятелството, че в България повечето от младите хора работят и не могат отделят достатъчно време, за да изкарат производствените си стажове.


Проф. д-р инж. Щефан Кашай преподава в Университета в Жилина,

Проф. д-р инж. Щефан Кашай преподава в Университета в Жилина, ...

......... но всички контакти все пак допринасят за бизнеса. Говорихме с един МАГ по рекламата, който каза: половината пари които се дават за реклама се изхвърлят. И един философски въпрос - имаш малка купчинка с пясък и постоянно добавяш песъчинка по песъчинка към нея - кога от малка тя става голяма?


Балканската новина от седмицата – постигнатата договореност между премиерите на

Балканската новина от седмицата – постигнатата договореност между премиерите на ...

......... правителството на Ципрас – тогава споразумението няма да бъде подписано, но смятам че няма да се стигне до това, или при изключително затрудняване на процеса по ратификация и влизане в сила на споразумението, което на практика би го обезсмислило. Реални са и двата варианта от гледна точка на днешния ден.


Нужни са умни и смели хора в управлението… иначе ще

Нужни са умни и смели хора в управлението… иначе ще ...

......... защото именно милицинерите, качени на върха на държавата, направиха в МВР това, което е сега”, коментира Дончева. Тя даде пример с казуса „Пелов” и обяви, че една от най-тежките дирекции – управлението на Област София, е било поверено на човек от Плевен, който не е наясно с обстановката в района.


Премиерът Бойко Борисов сбърка, като прие оставката на социалния министър

Премиерът Бойко Борисов сбърка, като прие оставката на социалния министър ...

......... деца с увреждания не искат оставката на социалния министър, а решение на проблема. „Все още има възможности министърът в оставка да стане отново действащ министър. Премиерът може да я върне обратно”, смята Пламен Димитров. Той изтъкна, че Бисер Петков е успял да намери диалога и с бизнеса, и със синдикатите.


За трите законопроекта за хората с увреждания, чието изготвяне се

За трите законопроекта за хората с увреждания, чието изготвяне се ...

......... решения, не да му казва кое полезно, кое е вредно, не да го води на рехабилитации и да го мачкат - а да има възможност да каже: искам да отида на купон - асистентът да го заведе на купон, искам да отида на жена - да го заведе на жена.


Вероятно всеки разумен човек е озадачен от пандемията на ало

Вероятно всеки разумен човек е озадачен от пандемията на ало ...

......... терористи! Ясно? Затлъстелите депутати пък трябва да помислят за много по-строг закон срещу този бизнес, изпреварващ по ефективност наркобизнеса, контрабандата, проституцията, че даже и лекарския бизнес в частните болници.Накрая да попитам ядосано: колко "ало измамници" има в затвора ве, кьопоолар?Все тъй ли ще дремете? Събудете се ве! акад. Петър Иванов


- Господин Димитров, защо регистрираната преди два дни в съда

- Господин Димитров, защо регистрираната преди два дни в съда ...

......... казваше, но не е Меркел. - Ще попречи ли партийната дейност на вашата научна дейност като историк? Надявам се да не попречи. Плановете ми за лятото, понеже се заемам с много голяма работа, ще бъдат намалени. Ще продължавам да проучвам историята на родния край Интервю на Антония Кюмюрджиева в. Стандарт


Новинарските емисии на телевизиите проявяват трогателна грижа за кравата Пенка,

Новинарските емисии на телевизиите проявяват трогателна грижа за кравата Пенка, ...

......... ниво на конкретикаКак да не спечели проект за 453 хиляди лева. Дамата казва за себе си: „Аз съм човек, който разбира от отношения в политиката и от преговори".Вярваме й. Пазете се шофьори. Дайте й половин милион и за един проект за изследване на психологията на избягалите крави. Източник: Поглед Инфо


Тази година е юбилейна за ансамбъл

Тази година е юбилейна за ансамбъл "Александров", който навършва точно ...

......... хората, които ще дойдат на концертите ни, прибирайки се в къщи, ще бъдат заредени с онова, което са искали да чуят и да видят", каза още Вадим Ананиев и поздрави българските почитатели на ансамбъла с изпълнение на живо на емблематичната песен "Калинка". Автор и снимки : Оля Ал-Ахмед - БТА


Човек, който е поставил пред себе си само един избор-

Човек, който е поставил пред себе си само един избор- ...

......... Днешното вдъхновение за смелите, дръзнали да се опълчат на всяко потисничество, страх и примирение”, каза още Нинова. Тя бе категорична, че най-голямото признание за неговата саможертва би било да опровергаем думите му, че свестните у нас считат за луди и да постигнем мечтата му за свободен, смел и независим народ.


За резултатите от национално представително изследване, от което България е

За резултатите от национално представително изследване, от което България е ...

......... по-бавно сили в българското общество. Ние регистрираме един интересен ръст по отношение на доброволното участие. Така че от една страна като ценност, формирана от семейството, алтруизмът спада - от друга страна като младежки тип поведение - доброволчеството набира скорост. Предполагам, че това ще промени отношението и към алтруизмът като цяло.


Поредният материал от рубриката „Сутрешното руско зло”. Американското водещо издание

Поредният материал от рубриката „Сутрешното руско зло”. Американското водещо издание ...

......... военен, политически, или информационен план. Това не предизвиква нито завист, нито горделивост, а защитен инстинкт. Изглежда е самозащита – твърде банално нещо, но както виждаме, от другата страна, където в мозъците е нарисувана „страната на справедливите светли елфове” и „някаква територия, която трябва да се цивилизова”, азбучни истини са невалидни.


Президентът Румен Радев изрази надежда, че посещението на премиера Бойко

Президентът Румен Радев изрази надежда, че посещението на премиера Бойко ...

......... и „Газпром". Аз поставих много ясни въпроси, по време на моята визита, за възможностите за оптимизация на цени и на условия за доставки на руски енергийни ресурси, а също така и за по-добри условия на присъствието на нашия бизнес в Русия. Много се надявам правителството да оползотвори всички тези възможности".


Вчерашният частичен местен вот не беше избор, а завръщане и

Вчерашният частичен местен вот не беше избор, а завръщане и ...

......... заяви Тушинов. Кирил Добрев подчерта, че от БСП не признават изборния резултат. Ще искаме касиране на вота, добави депутатът от БСП Крум Зарков. Няма да оставим нещата така, няма да се оставим да ни откраднат демокрацията, добави той. Против уговорените въпроси и връщането на мутренската държава сме, допълни Кирил Добрев.


Визитите, които се осъществиха при Путин, след като той формира

Визитите, които се осъществиха при Путин, след като той формира ...

......... Украйна, които дори бяха отнесени до Международния съд, може да постави под въпрос изграждането на тази тръба. От това ще зависи дали въобще има някаква възможност да се реализира така нареченият "Български поток“, за който говори президентът Радев, като обяви, че България би искала да се построи през Черно море".


Времето, когато България трябваше да се намеси в спора за

Времето, когато България трябваше да се намеси в спора за ...

......... като и в двете делегации е имало църковни дейци и това е стъпка към задълбочаване на диалога. По думите му БПЦ е можела да изпрати представител на годишнината на Охридската архиепископия без да влиза в конфликт с останалите църкви отново ако е бил като част от делегация на държавен представител.


Нова формула за икономическия растеж в Европа предлага бившият вицепремиер

Нова формула за икономическия растеж в Европа предлага бившият вицепремиер ...

......... като нас бяха в система на валутен борд, инфлацията беше в рамките на 2 % за първата година. На този етап в България такава инфлация дори ще е положителна, защото заплатите ще се вдигат по-бързо. Те зависят много повече от инфлацията, отколкото цените на продуктите. Ще се повиши и потреблението.


Всяка година посрещаме, празнуваме и изпращаме 24 май с едни

Всяка година посрещаме, празнуваме и изпращаме 24 май с едни ...

......... тези, които са дарили буквите, че възхваляваме българското и го съхраняваме за идните поколения. Нека, преди да е станало късно, се събудим, възмутим и възроптаем срещу ужаса на нашето време и намерим сили да възвърнем смисъла на 24 май! И да спасим отечеството и българския национален дух. Панко Анчев, Поглед,инфо


„Съдът реши, че Бойко Методиев Борисов е клеветник, че той

„Съдът реши, че Бойко Методиев Борисов е клеветник, че той ...

......... миналата седмица. Според народния представител срещата е провал по няколко причини. „В Софийската декларация се говори за перспектива (за евроинтеграция на страните от Западните Балкани – б.р.), докато в Солунската се говори за конкретна дата”, посочи тя. И допълни: „Поставени са условия, които са неизпълними за държавите от Западните Балкани”.


Новият държавен секретар на САЩ Майк Помпео се готви да

Новият държавен секретар на САЩ Майк Помпео се готви да ...

......... режима, а смяна на политиката, защото, според Тръмп, той може чрез тези икономически санкции и с изолацията, в която той опитва да хвърли Иран, може да ги накара да дойдат на масата за преговори и да постигнат споразумение, което да съдържа и тези елементи, които Обама беше забравил и пренебрегнал“.


„Искам Боян да остане в историята като една легенда, като

„Искам Боян да остане в историята като една легенда, като ...

......... да направя една книга”, каза Ненова. Тя е категорична, че след изчезването на Боян, не се сърди на планината, а напротив – обича я. „Със сина ми ще ходим в Тибет като на място, където ще се срещаме с Боян, а не като пред голяма надгробна плоча”, казва още Радослава.


На срещата за Западните Балкани стана ясно, че има остра

На срещата за Западните Балкани стана ясно, че има остра ...

......... на уран и ядрени бомби и не с далекобойните ракети на Иран. Обама държеше сделката да бъде сключена, за да защити своята нобелова награда.Той я получи за нищо и направи редица действия, за да я защити - споразумението с Куба, което беше успех, но и провал като споразумението с Иран."


България не е най-бедната държава, а е държавата с най-много

България не е най-бедната държава, а е държавата с най-много ...

......... да инвестира сам в проекта. Чувствам се успешен, защото човек е успял когато реализира мечтите си и оставя среди след себе си, каза на финала гостът. Той коментира и приятелството си с Ахмед Доган, като го определи като велик политик и сподели, че понякога му иска съвети за бизнеса си.


Проф. Даскалов, да започнем с това какво всъщност представлява хипертонията?Артериалната

Проф. Даскалов, да започнем с това какво всъщност представлява хипертонията?Артериалната ...

......... средства, влияещи върху хода на болестта. Разполагаме с модерна апаратура, с помоща на която могат да бъдат установени най-ранните промени при хипертония, да бъде оптимизирано лечението и избегната неблагоприятната прогресия на болестта. Хипертонията, обаче остава най-социално значимата болест на сърцето, независимо от усилията, които се полагат в диагностиката и лечението.


Всяка от шестте държави от Западните Балкани трябва да си

Всяка от шестте държави от Западните Балкани трябва да си ...

......... парламент Антонио Таяни също обяви, че в момента е възможно да се постигне съгласие за 2025 година. Преди началото на срещата на върха лидерите на Франция, германия и Великобритания Еманюел Макрон, Ангела Меркел и Тереза Мей дойдоха пеш до НДК, а пред входа ги посрещнаха Бойко Борисов и Лиляна Павлова.


Гоце Делчев може да е герой и на България, и

Гоце Делчев може да е герой и на България, и ...

......... се съгласим, че Македония е възникнала по естествен път – македонската нация е формирана силово, това е политически акт, коментира още историкът. Относно преговорите за името на Македония той е на мнение, че България е пропуснала да се включи в началото на тези преговори, за да каже, че има претенции.


Общинският съветник Калоян Паргов оглавява най-голямата организация на БСП -

Общинският съветник Калоян Паргов оглавява най-голямата организация на БСП - ...

......... ми помага и в работата като общински съветник, защото виждам хората и настроенията им, а и конкретни проблеми - изкривени или потънали плочки, нова дупка на асфалта. Продължавам да живея в "Надежда". Не се отделям от земята. Когато един политик се отдели от земята, той е приключил. *Източник: Поглед Инфо


"Обръщението „мон шери" към Борисов ще струва цял транспортен бранш ...

......... неща, които никога не сте си и помисляли, че са ви се случвали. Не се огъвайте! Продължавайте! Важното е, че след време тези, които са ви хулили, ще ви последват, а вие сте били първите. Пожелавам ви смелостта да бъдете водачи на България и на Европа", каза лидерът на партията.


Томаш Пецка, главен директор „Управление на активите

Томаш Пецка, главен директор „Управление на активите" в ЧЕЗ Разпеделение ...

......... някои съоръжения, със сигурност можем да кажем, че няма да се отрази на електрозахранването на потребителите в дадената локация. Не смятам, че има повод за притеснения. Мащабен очакваме да бъде единствено резултатът от проекта, защото той ще даде една изключителна стабилност и сигурност на електрозахранването в източните части на София.


От „БСП за България

От „БСП за България" даваме избор на народа си, защото ...

......... „БСП за България", е да дадем избор на народа си. Това правим, а народът да прецени, какво избира. Вярвам, че съвсем скоро ще се наложи такъв избор да бъде направен. Вярвам в разума и сърцето на българския народ и че той ще поиска промяна на живота и промяна за България.


След марша на

След марша на "Безсмъртен полк" по случай 9 май в ...

......... подобни контакти на високо ниво имат положителен ефект за развитие на цялото ни сътрудничество``. Не ми се иска да предзказвам но точно този въпрос ще бъде развит повреме на визитата на Румен Радев и веднага след това ще говорим за визитата на нашият президент в България каза още посланик Макаров.


„Никога повече война. Помним милионите загинали в борбата срещу фашизма.

„Никога повече война. Помним милионите загинали в борбата срещу фашизма. ...

......... нямаше да е същата. Наш дълг към тяхната памет е днес да не допускаме фашизъм и ксенофобия. Искаме мирен свят на свободни и щастливи хора. Честит празник!“ Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова при отбелязването на Деня на победата - 9 май на паметника на Незнайния войн в столицата.


Да осветим истинското лице на управлението, пропито от кражби и

Да осветим истинското лице на управлението, пропито от кражби и ...

......... сме тук да ви кажем: "Оставка! Отивайте си- Борисов, правителството, управлението, заедно със задкулисието и заедно с онези, които в тъмното, отзад, ви дърпат конците, защото искаме справедливост, искаме да бъдем свободни хора, искаме да имаме достойнство. Отивайте си, за да я има България и за да живее този народ".


Царедворците на Симеон събират подписка заради „огромните

Царедворците на Симеон събират подписка заради „огромните" заслуги на Йордан ...

......... все по-обедняващите средностатистически данъкоплатци ще му вържат на приказките. Цял медиен тръст от знайни и незнайни журналисти лустросва усърдно образите на Диневи, показва проверка на „Галерия". Можете да ги видите около масите на всички коктейли на олигарсите. Едни и същи втръснали до болка физиономии се въртят около братята. Иван Велчев


В интервю, дадено пред генералния директор на Международната информационна агенция

В интервю, дадено пред генералния директор на Международната информационна агенция ...

......... Може би някой фантазира и прави предположения. Споменаваха се и някои европейски страни, споменаваха Монголия, споменаваше се селце на границата на демилитаризираната зона. — Готови ли сме да предложим нашата територия? — Не. Не мисля, че ние трябва да активничим по този въпрос, да проявяваме някаква инициатива. Това е с


Основната причина за свикването на този Консултативен съвет за национална

Основната причина за свикването на този Консултативен съвет за национална ...

......... в толкова мащабна модернизация, за толкова много пари. Оказа се, че Министерството на отбраната няма достатъчен капацитет да се справи с тази задача. Странно е, че в България ние сме възложили проектите на командирите на видовете въоръжени сили, защото те единствени разполагат с най-добрата експертиза. Проектите не са на трупчета".


Проблемът на корупцията не е, че той е епидермален, външен.

Проблемът на корупцията не е, че той е епидермален, външен. ...

......... се случи точно това. Нещастната сирийска земя, за съжаление, и великолепния и сирийски народ станаха изкупителна жертва на грамадно геополитическо противопоставяне на древната сирийска земя, което до скоро беше между ислямисти и сирийска армия и ирански военни или паравоенни части, но има огромна опасност това да прерасне в челен сблъсък”.


„Въпросът е след като кажеш А, а той на няколко

„Въпросът е след като кажеш А, а той на няколко ...

......... трябва да води балансирана външна политика, не означава, че България напуска своя отбор", категоричен беше Кънчо Стойчев. Двамата споделят мнението, че на този етап за президентска партия е трудно да се говори и по-скоро с тази реторика Румен Радев иска да покаже, че не е зависим от издигналата го БСП.


„САЩ и Русия бяха координирали ударите в Сирия предварително. Турският

„САЩ и Русия бяха координирали ударите в Сирия предварително. Турският ...

......... намерят истинско политическо решение на проблемите в размирната страна. „От Сирия започна най-голямата хуманитарна криза в съвременната ни история. Но на никого не му пука истински за Сирия, искат да я разделят. Само демокрация може да обедини мозайката от различните общности, които живеят в страната", казва още Рибал ал Асад.


След броени дни - на 21 април, предстои един мащабен

След броени дни - на 21 април, предстои един мащабен ...

......... е манджа с грозде. Ако искаш да създаваш стил и да убедиш хората - трябва да покажеш кой си. А не да обличаш всичко ново от магазините или пък да се променяш - един път да си като Мадона, а после рокаджия. Кой ще ти повярва?По публикацията работи: Александър Попов


По-малко от 3 дни остават до концерта на Jeremy?, който

По-малко от 3 дни остават до концерта на Jeremy?, който ...

......... начин да изпееш рок песен, хаха… Различни култури са.     Ташо: В музикално отношение е огромна, това са два различни музикални свята. Интересното е, че в лайфстайл отношение е едно и също и ако обърнете внимание, ще видите, че повечето поп звезди имат rock’n’roll начин на живот.Автор: Александър Попов


Инж. Емил Георгиев е изпълнителен секретар на Федерацията на потребителите

Инж. Емил Георгиев е изпълнителен секретар на Федерацията на потребителите ...

......... и продължава да следи за опазването на личните данни на българските граждани е Комисията за защита на личните данни (КЗЛД). На интернет страницата на комисията има цялата необходима информация. Ние, потребителските организации, също сме на разположение да помагаме с експертиза на потребителите. Смятам, че предстои доста работа за всички нас.


Случилото се вчера с бягството на затворниците е сред най-тежките

Случилото се вчера с бягството на затворниците е сред най-тежките ...

......... престъпниците, които са си направили йерархия. Там си има кметове. Ако попаднете там, вътрешният свят ще ви накара повече да се съобразявате, отколкото самите надзиратели. Там имате такси за всичко. За да живее нормално един затворник, сигурно месечният разходът е по-голям, отколкото да си наеме апартамент в София", каза Безлов.


Активният ски сезон отминава, но следват пролетта и лятото, когато

Активният ски сезон отминава, но следват пролетта и лятото, когато ...

......... който ми харесва. Иначе хранителните добавки в този случай помагат и вършат работа за разлика от случаи, когато имаме износен хрущял. Там лечението е в друга посока. Ефектът от хранителните добавки е, когато човек се натоварва, иска да влезе във физическа форма. Тогава правилно избраните хранителни добавки са в плюс.


Управляващият директор на Филип Морис за Югоизточна Европа пред Труд.

Управляващият директор на Филип Морис за Югоизточна Европа пред Труд. ...

......... Германия и Италия: разширяване на фабриките в Дрезден и Болоня: 820 млн. евро. Лозана,Швейцария: Над 3 млрд. долара, вложени в научноизследователска дейност за 10 години. Над 400 научни експерти работят по разработката и научните изследвания зад новите продукти с намален риск Материалът е изготвен със съдействието на Филип Морис Интернешънъл.


Владимир Далаклиев е български състезател по таекуондо. През 2017 година

Владимир Далаклиев е български състезател по таекуондо. През 2017 година ...

......... Европейското първенство - за него се готвя. Другата ми цел е медал от Гран при, тъй като вече съм достатъчно напред в ранглистата, за да участвам почти на всичките, даже съм на косъм да участвам на финалното, в което се включват състезателите от ТОП 16 в света. Аз съм 17-и.


„Новата студена война вече започна

„Новата студена война вече започна", обобщиха политолозите Кольо Колев и ...

......... движи към повишаване на напрежението и хората не си дават сметка колко сме близо до реален конфликт", коментира Димитър Ганев. Той допълни още, че светът се намира в много ясен преход от еднополюсен към многополюсен. „Когато минаваме от един световен ред на друг, това минава през война", каза още Ганев.


Българското черноморско крайбрежие предлага всичко, което политическият елит очаква от

Българското черноморско крайбрежие предлага всичко, което политическият елит очаква от ...

......... лидерите на ЕС настояха събирането да се нарече "среща на лидерите", а не среща на върха. Тези коментари, макар и съвсем несъвместими с действията на Анкара през последните години, имат за цел да предложат на турските елити и финансовите пазари надеждата, че въпреки неотдавнашните сътресения страната остава посветена на Запада.


За мен е факт, че напоследък все повече мощни външни

За мен е факт, че напоследък все повече мощни външни ...

......... да промениш регулацията, за да имаш контрол над подобни дружества. Като не промениш регулацията, сега седиш и викаш като Бойко Борисов, ами аз не знам как се е продало дружеството. Ако ти не знаеш как са ти продали най-голямото ЕРП в страната, за какво си министър-председател, коментира още Антон Кутев.