⊗Поп звездата Миро прости на една от най-големите си врагини,

...
⊗Поп звездата Миро прости на една от най-големите си врагини,
Коментари Харесай

Миро протегна ръка към най-големия си враг, а часове по-късно… СНИМКА

⊗Поп звездата Миро елементарни на една от най-големите си врагини, която преди няколко години му нанесе нечовечен удар. Става въпрос за композитора Вида Пиронкова, която му забрани да пее тоталния шлагер „ Гълъбо “.

Тя бе смъртно афектирана на артиста дълги години. Причината – пренебрегнал я при подписване на контракт с мобилен оператор за потребление на песента.

 В следствие парчето бе неразрешено и свалено от всички платформи след предписание на Пиронкова като създател на композицията. „ Тъжната истина е, че една дребна жена се полакоми за пари и лиши генерации напред от един неповторим план “, разясниха тогава в средите. А в този момент същата зарови томахавката против Миро Костадинов и се появи на негов концерт преди броени дни в столичен клуб, написа „ Хотнюз “.

И както гласи една сентенция: „ Интересът клати феса “, та по този начин и Миро и Вида са се помирили, тъй като изпълнителят е трябвало да включи шлагера си в албума „ 46 “, който показа на събитието.

Вида Пиронкова на първи ред на концерта на Миро 

Игор Марковски също взриви обществените мрежи с изненадващо разобличаване след концерта на Миро.

„ Бях на концерта на Миро.  Ден преди този момент разговаряхме по телефона.

Използвам необятната публика на обществената мрежа, с цел да оповестя, че идната седмица ще подпиша публични документи с които трансферирам правата от продуцирането на песента •ГЪЛЪБО•, както и че правя подарък на Миро всичко произлизащо от това.

Същото се отнася и за •Гълъбо• (клип), който направих с голяма обич. Считам, че би трябвало да се постави завършек на всевъзможни спекулации по отношение на тази ария (и клип) и да се възроди още веднъж в ефира над нас. Този акт е непринуден. Не диря никакви облаги от това мое деяние, както и не съм получавал такива до този миг.

Миро, благодаря ти за всичко, а освен за „ Гълъбо “, „ Нависоко “, „ Ти за какво си тук “, „ Съдби “ и така нататък Ти си един голям „ Сувенир “ за българската музика “, безапелационен е Игор Марковски.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР