• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с

...
•	Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на
Renault, се лансира в Европа с
Коментари Харесай

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се стартира в Европа с хибриден двигател
• Надарено със мощна характерност, новото Renault Arkana съчетава наслаждение от шофирането, комфорт, шир и отличителен жанр.
• Различни хибридни оферти за първи път в сегмента: E-TECH Hybrid с мотор с 140 к.с. и два бензинови мотори (TCe 140 и TCe 160) с 12-волтова микро хибридизация.
• Уникална версия R.S. Line за повече динамичност.
• Новото Renault Arkana ще бъде стартирано през първата половина на 2021.

Добра вест за почитателите: Renault Arkana пристига в Европа!
Атлетичният и динамичен купе-кросоувър на Renault идва на европейския пазар, пълен с технологии, хибридна версия E-TECH и нова версия R.S. Line с още по-характерен и динамичен дизайн.

Съчетавайки плавни линии, грациозност и здравина, новото Renault Arkana провокира SUV пазара в Европа, с дизайн, характерен за премиум коли. За първи път при масов производител! Това ново предложение, което добавя компактната гама на Renault (Megane и Kadjar), е част от бързо растящия SUV пазар в международен проект.



Интериорът на новото Renault Arkana също е насочен към фамилии, както по отношение на простора, по този начин и на размера на товара. Оборудван с един от най-големите дисплеи в своята категория благодарение на двата си екрана, новото Renault Arkana разполага с високотехнологичен кокпит, която акцентира качеството и комфорта.

Новото Renault Arkana е оборудвано с ново хибридно предложение за своя сегмент с E-TECH Hybrid 140 к.с. и 1,3 TCe 140 и TCe 160 12-волтови микрохибридни мотори. Технологията E-TECH Hybrid, която е към този момент налична за Clio и Captur, е иновация на Renault, която е обект на повече от 150 патента и се основава на опита на компанията в региона на електрическите коли и F1.

Новото Renault Arkana ще бъде стартирано в Европа през първата половина на 2021.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР