• Новата ексклузивна лимитирана серия Red Line е налична за Duster и

...
•	Новата ексклузивна лимитирана серия Red
Line е налична за Duster и
Коментари Харесай

DACIA представя нова лимитирана серия на автомобилен салон Женева 2019

• Новата извънредна лимитирана серия Red Line е налична за Duster и моделите Sandero, Logan MCV и Dokker от Stepway гамата.
• Нов 1,3-литров бензинов мотор TCe 150 GPF за Dacia Duster, разполагаем и във версия 4x4 от средата на 2019 година
• Рекордна година по продажби за Dacia: 700 798 продадени автомобила през 2018 (ръст от 7%).

В рамките на Автомобилния салон в Женева 2019 Dacia показва нова лимитирана серия Red Line. Новите версии ще се оферират за Duster и моделите Sandero, Logan MCV и Dokker от Stepway гамата в два нови цвята: Red Fusion и Highland Gray.
Марката показва на щанда си и новия 1,3-литров бензинов мотор TCe 150 GPF, наличен за Dacia Duster. Двигателят от ново поколение съчетава последни нововъведения на Алианса, с цел да удовлетвори най-високите очаквания във връзка с надеждност и издръжливост.

Със вълнуващ дизайн, червени декоративни детайли и отличителна тапицерия, новите коли на Dacia със сигурност ще привлекат внимание!

Лимитираната серия Red Line предлага промени в екстериора на автомобила (червени детайли в страничните огледалата и праговете), както и в интериора (нови панели от вътрешната страна на вратите, специфични тапицерия и декоративни детайли около въздуховодите). Купето е с комфортен външен тип, с нюанси в светлосиво и загатващи червени акценти, създавайки контраст с тъмното табло. Червеният акцент в центъра внася палавост на новите 16-цолови джанти (17-цолови при Duster).

Лимитираната серия е оборудвана с полезни Dacia технологии като заден паркинг датчик, автоматизиран климатик, карта Dacia “Свободни ръце “, система за наличие на обект в сляпата точка, Multi-view камера и мултимедийна система Media Nav Evolution, съвместима с Apple CarPlay® и Android Auto®. Моделът е към този момент разполагаем за поръчка в България.

Нов връх по продажби
През 2018 година Dacia доближава продажби от 700 798 автомобила в международен мащаб, с растеж от 7% (7,5% при леките коли, 1,1% при лекотоварните автомобили).
Dacia осъществя нов връх в Европа с 511 622 регистрации (+10,3%) и пазарен дял от 2,9% (+0,3 пункта).
Sandero към момента е най-популярният автомобил в класацията при частните клиенти през 2018 година Лансираният преди година нов Duster се нарежда като най-популярният автомобил при частните клиенти в Европа.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР