• На Автомобилен салон Женева 2019, Citroën ще представи щанд, демонстриращ 100-годишния опит

...
•	На Автомобилен салон Женева 2019, Citroën ще
представи щанд, демонстриращ 100-годишния
опит
Коментари Харесай

АВТОМОБИЛЕН САЛОН ЖЕНЕВА 2019: CITROËN ПРАЗНУВА 100 ГОДИНИ ДРЪЗКИ РЕШЕНИЯ И ИНОВАЦИИ, ПОСВЕТЕНИ НА СВОБОДАТА НА ДВИЖЕНИЕТО


• На Автомобилен салон Женева 2019, Citroën ще представи щанд, проявяващ 100-годишния опит на марката в предлагането на решения и нововъведения, отдадени на свободата в подвижността. На щанда « La Maison Citroën » ще бъдат показани:

• Продукти, акцентиращи върху наследството на марката:
• 3 иконични модела в цветовете на стогодишнината: Type A, Traction и 2 CV.
• Модерната и хармонична актуализирана гама в специфичната колекционерска серия по случай юбилея, « Origins », един до друг с новия флагшип, C5 Aircross SUV. Всички модели се отличават с дръзновен дизайн и изключителен комфорт, плод на 100 годишния опит в тази сфера. Днес за това се грижи програмата Citroën Advanced Comfort.
• Световна премиера на SpaceTourer The Citroënist Concept: съвременен и обвързван концептуален ван, който със особено разработеният велосипед, « Rider The Citroënist by Martone », предлага разширена подвижност. Продукт, подходящ за живеене, работа и създаващ условия за завършения без ограничения.
• C3 WRC, който на рали Монте Карло спечели 100ната победа на марката във WRC.
• Визията за бъдещето на марката:
• Световна премиера на Ami One Concept: уникален артикул с отличаваща се персоналност, 2 места, 100% електрически, който слага цифровия свят в центъра на новата градска подвижност и който предлага високо равнище на комфорт и безопасност, отговарящи на съвременните изисквания за напредване в града.

« La Maison Citroën » е умислен като щанд, наподобяващ удобна зона за живеене на който всекидневно ще се извършва « The Place to C » (представяне на марката от артист). Ami One Concept ще се движи свободно в рамките на щанда.



Какво не трябва да пропускате на щанда на Citroën:

• СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА: AMI ONE CONCEPT – ВИЗИЯТА НА CITROËN ЗА СВОБОДНАТА ГРАДКСА МОБИЛНОСТ
В Женева, Citroën разкрива Ami One Concept: решението за свободно придвижване в града, което е отговор на държанието на потребителите през днешния ден и на предизвикателствата на енергийния преход в градовете. Изключително модерен, удобен и с високо равнище на безопасност, супер стилен, 100% електрически, той транспортира свободно 2-ма души в града. Ami one Concept поставя дигиталните технологии в центъра на едно ново прекарване за градска подвижност, което е естествено и интуитивно. Достъпен за всеки (управлява се без шофьорска книжка), приспособен към индивидуалните потребности (предложения за ползване от 5 минути до 5 години, според клиента), ръководен напълно от специално създадено мобилно приложение, Ami One Concept ще бъде показан за пръв път пред широката публика на щанда Maison Citroën в Женева!

• СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА: SPACETOURER THE CITROENIST CONCEPT
Модерен ван със личен темперамент, вдъхновен от устрема към независимост и споделяне. Той е същинско място за живот и работа на колела и предлага възможност за обвързван живот без ограничавания. Името му отразява привързаността му към феновете на марката, чийто ДНК той несъмнено носи: графичен контур, характер, заричане за подвижност при цялостен комфорт. Свободата на движение се простира оттатък стандартните разбирания благодарене на специално разработения велосипед, « Rider The Citroënist by Martone ». Той е артикул на съвместната работа с Martone и повтаря стилистичните кодове на концепта.

• ТРИ ИКОНИЧНИ МОДЕЛА ОТ ИСТОРИЯТА НА CITROËN
За да означи стогодишнината си, Citroën ще покаже 3 иконични модела, актуализирани в актуалните тематики: Type A, Traction и 2 CV. Всеки един от тях е в цветове и материи, които са намигане към колекционерската серия Origins, също показана на щанда.

• ОБНОВЕНАТА ГАМА НА МАРКАТА, ПОСЛЕДОВАТЕЛНА И МОДЕРНА
Citroën ще покаже своята актуализирана, динамична, стилна и последователна моделна гама (6 нови модела, стартирани от 2016 до днес). Резултатите от политиката по актуализиране на гамата бяха забележими през 2018 година Марката регистрира рекордни продажби в Европа за последните 7 години. Моделите, които оферират характерен дизайн и уникален комфорт, плод на програмата Citroën Advanced Comfort® в Женева ще бъдат представени за пръв път в специалната колекционерска серия Origins, в чест на юбилея. На чело застава новият C5 Aircross SUV, който при започване на 2020 г ще предложи и хибридна версия. Citroën продължава продуктовата си атака с задачата до 2025 г всеки модел да има и електрическа версия.

• LA MAISON CITROËN: ДИНАМИЧЕН ЩАНД, ЗАРЕДЕН С НАСТРОЕНИЕ И « INSPIRED BY YOU »
Зрелищен щанд, динамичен, топъл и дигитален. Напомнящ място за живеене, с уникална архитектура, той ще бъде анимиран няколко пъти дневно от представянето-спектакъл « The Place to C » и превърнат в детска площадка за Ami One Concept, който ще се двици свободно. Марката Citroën има за цел да предложи на клиента преживяване 360°, което е новаторско, спокойно и комфортно за потребителя. Това се отнася както до комерсиалните центрове (La Maison Citroën), по този начин и до услугите и допълнителните артикули (Citroën Advisor, очилата SEETROËN, …)

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ

Посетете щанда La Maison Citroën (N°6271) на 5 и 6 март (дни за интернационалната преса) и от 7 до 17 март (за необятната публика).

« The Place to C », зрелище « Inspired by you » ще бъде показано за първи път на 5 март в 12 часа

От 8ч сутринта разполагаем за интервюта и участия кръгли маси ще бъдат представители марката:
• Стратегия на Марката: Линда Джаксън, Изпълнителен шеф на Citroën,
• Продуктова тактика: Ксавие Пежо, Продуктов Директор на Citroën
• Стратегия маркетинг и връзки: Арно Белони, Директор маркетинг и комуникации
• Стратегия дизайн и жанр: Пиер Леклерк, Директор дизайн Citroën

Ако желаете да запишете час за изявление с някой от мениджърите на Ситроен, свържете се с КРИСТИНА МАНОЛОВА, + 359 888 35 17 38.

• СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА: AMI ONE CONCEPT – ВИЗИЯТА НА CITROËN ЗА СВОБОДНАТА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ
От 1919 година до през днешния ден, Citroën предлага решения за мобилност и модели, които са революционни, отразяват своето време и се трансформират в икони. През 2019 г, на автомобилния салон в Женева, марката разкрива своята визия за съвременна градска подвижност, налична за всички. Точно както 2CV става знак на свободата на своето време Ami One Concept дава достъп до градска подвижност на всички и предлага изцяло ново автомобилно прекарване! Концептът в няколко думиs:

• Вече 100 години Citroën е знак на иновации и дръзки решения, отдадени на свободата в подвижността. На Автомобилен салон Женева 2019 марката ще показа Ami One Concept, напълно електрически артикул, който слага цифровите технологии в центъра на едно ново прекарване за градска подвижност. Резултатът – повече свобода и повече успокоение.
• Изцяло правилен на слогана «Inspired By You», Ami One Concept е отговорът на държанието на потребителите през днешния ден и на предизвикателствата на енергийния преход в градовете.
• Концептуалният модел разкрива визията на Citroën за свободно придвижване в града #LibertyElectriCityMobility.
• Свобода да се употребява от всеки: Ami One Concept може да се ръководи без шофьорска книжка. Изцяло цифровата му екосистема предлага налично и интуитивно автомобилно прекарване. На потребителя се предлага напълно нов метод за ползване на продукта от 5 минути до 5 години, който включва споделено използване, наем или покупка. Това става посредством мобилно приложение, което дава достъп до необятна гама услуги и улеснява всяко пътешестване.
• Свобода в напредването: достъп до централните елементи на градовете със 100% електрически автомобил, супер стилен, пъргав, предлагащ 2 места на борда, интуитивен и обвързван.
• Свобода да бъдеш съвременен: персоналност, която е забележима, дръзка и цветна, дизайн, който е предпазен, симетричен и актуален, допускащ да се насладите на града със жанр и комфорт. Модерната еднаквост на концепта е пренесена и в гама аксесоари, които можете да намерите в онлайн магазина lifestyle.citroen.com/.

Повече можете да научите от пред материала за концепта. В него ще намерите линкове към онлайн магазина, видео клипове в YouTube и снимков материал.

• СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА: SPACETOURER THE CITROËNIST CONCEPT
През 2018 г Ситроен се подрежда на второ място по продажби в Европа на къмпинг автомобили. За последните 4 години Ситроен записва най-хубавото развитие от всички производители в този сегмент. Парзарният дял на марката е към този момент над 10%, а ръстът е над 71 %. SpaceTourer, който предлага множество трансформации има значимо участие в този растеж. SpaceTourer The Citroënist Concept е верен на 100-годишната история на един бранд, който е отдаден на подвижността и предлага благоприятни условия за бягство със семейството или в компанията на приятели. Той е знак на динамичността на Citroën в областта на къмпинг колите и се характеризира с:

• Представен за пръв път пред широката публика, SpaceTourer The Citroënist Concept е модерен ван със личен темперамент, въодушевен от стремежа към независимост и шерване. Той е истинско място за живот и работа на колела и предлага благоприятни условия за бягство без ограничаване.
• Името му е обвързвано с привързаността на почитателите към марката, чийто ДНК той несъмнено носи: графичен контур, характер, заричане за подвижност в условия на повсеместен комфорт.
• Още по-голяма независимост на придвижване, осигурена от съпътстващия концепта велосипед, « Rider The Citroënist by Martone », разработен в партньорство с Marton и носещ стилистичните кодове на модела. Велосипедът ще се продава онлайн на lifestyle.citroen.com/ като част от гамата продукти « The Citroënist ».
• На базата на модела SpaceTourer, този уникален концептуален автомобил за къмпинг предлага интериор, разработен съвместно с Pössl (компанията, която разработва Campster). На борда могат да спят 2-ма души, побира се едно колело и на разположение има обвързван онборд офис.
• SpaceTourer The Citroënist Concept е израз на динамичността на Citroën на пазара на къмпинг колите, на който Марката отчита напредък 71% и доближава пазарен дял в Европа за 2018 г над 10%.

Повече информация можете да намерите в пресдосието на модела.

• ТРИ ИКОНИЧНИ МОДЕЛА ОТ ИСТОРИЯТА НА CITROËN
На автомобилния салон в Женева, като част от продуктовата динамичност на Citroën, създала иконични коли, вдъхновени от гения на André Citroën, ще бъдат представени няколко от най-известните модели. При създаването на своите автомобили, Ситроен постоянно слага в центъра потребителя, въодушевява се от неговите потребности и му предлага решения за мобилност, които са комфортни и лесни. Цел, която и през днешния ден е заложена в слогана, « Inspired by You ».

По случай честването на 100-годишнината на Citroën, щандът посреща 3 модела – икони, които ще бъдат сложени в неговата сърцевина:
- Type A: първият автомобил Citroën, произвеждан серийно в Европа, Type A е представен пред необятната аудитория през юни 1919.
- Traction: революционен със своите нововъведения, Traction Avant отваря пътя към модерния автомобил през 1934.
- 2 CV: Символ на независимост, този автомобил е представен за първи път на автомобилния салон в Париж през 1948s. Комфортен, симпатичен и пестелив, 2 CV се харесва на всички.

Обновени в настоящите тематики, трите модела носят подписа « Origins since 1919 » както специалната серия на съвременната гамата. Цветът им също е в тематиката на юбилея!

• МОДЕРНА, ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНА И ПОСЛЕДОВАТЕЛНА ГАМА
• НОВА ГАМА, СИНОНИМ НА УСПЕХ В ЕВРОПА

Продуктовата атака на Citroën, чиито резултат е динамичната, забележителна и последователна гама, включваща 6 модела, лансирани за по-малко от 2 години, дава видим резултат за марката. В Европа за 5та поредна година, размерът на продажбите не спира да пораства (+ 5% по отношение на 2017 година и + 28% за 5 години). Марката регистрира 825.000 броя продажби, което е рекордно равнище за последните 7 години и в същото време печели по-голям пазарен дял, както при леките, по този начин и при товарните коли. Във Франция, Citroën има над 286 000 регистрации, което е растеж с близо 6%, значително по-висок от този на самия пазар (+3,3%). Резултатът е: във Франция марката печели позиции и доближава 10,9% пазарен дял.

Тези отлични резултати се дължат на успеха на последно лансираните модели: C3 с над 530.000 продажби от ноември 2016 година до днес, новият C4 Cactus с близо 80.000 продажби през 2018 г, което е нарастване с 33%, C3 Aircross SUV с близо 170.000 продажби от момента на лансирането си, Новият Berlingo Van/Berlingo с вече 50.000 продажби и лансираният съвсем наскоро C5 Aircross SUV, към този момент с над 20.000 продажби. Всички тези модели са носители на новите стилистични кодове на Citroën и предлагат цялостен комфорт, обезпечен от програмата Citroën Advanced Comfort®. С изключение на новия C5 Aircross SUV, който е стартиран в Европа преди малко, специално във връзка стогодишнината на марката тези модели се оферират в специална колекционерска серия „ Origins “.

• СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА: СПЕЦИАЛНА СЕРИЯ «ORIGINS»
Обща еднаквост
В чест на своя стогодишен празник Citroën представя на щанда си в Женева специалната серия «Origins», включваща различни модели от настоящата гама (в зависимост от пазарите). Всички те насят стилистичните кодове на марката и са част от програмата Citroën Advanced Comfort®. На салона ще бъдат показани: C1, C3, C3 Aircross Compact SUV, новият C4 Cactus и Grand C4 SpaceTourer.

Уникална персонализация
Автомобилите от серията Origins са със специални цветови акценти и материали, които припомнят за историята на марката и подчертават ексклузивната персонализация в екстериора и интериора.
Разпознаваеми от пръв взор, екстериорите на моделите от серията се отличават със следното:
• Всеки модел се предлага в три различни, стилни и изчистени цвята: бял, сив и черен.
• Предлага се двутоново купе с черен покрив (за C3 и C3 Aircross Compact SUV).
• В екстериора участват “Origins ” отличителни знаци, които се характеризират с цветни бронзови елементи и които представляват препратка към истинското зъбно колело и предишното. Моделите се оферират с:
• декоративни линии върху огледалата за обратно виждане (за трите модела)
• стикер на вратата на багажника (за трите модела)
• отличителен украсителен детайл на покрива (за C3)
• специален пъстър пакет Bronze Color Pack, който включва отличителни елементи около фаровете за мъгла и протекторите Airbump® (за C3 и C4 Cactus) и към предните светлини (за C3 Aircross)
• Стикер “Origins since 1919 ” на предните врати на всеки автомобил
• Акцент в стила: затъмнени задни стъкла и черни джанти (за трите модела)
В интериора, всички модели от специалната серия са със специално разработения дизайн Origins:
• Хармоничният интериор се отличава със сива тапицерия (Chiné Grey) с елегантни златисти шевове (Gold) и етикет “Origins ” (за трите модела), лента на бордното табло със златист тегел, Gold (за C3) и специални стелки (предни и задни).

Повече информация можете да получите от пресматериала за специфичната серия

• НОВИЯТ C5 AIRCROSS SUV: ФЛАГМАНЪТ НА МАРКАТА

С новия C5 Aircross SUV, Citroën продължава своята продуктова атака. Новият флагман на марката идеално се вписва към последните модели на Citroën. Този SUV автомобил от ново поколение, въодушевен от упованията на клиентите, има неповторим и непоколебим темперамент. Той предлага уникални благоприятни условия за персонализация чрез 30 външни комбинации. Новият C5 Aircross SUV е най-моделируемият и най-удобният SUV в своя сегмент, с помощта на програмата Citroën Advanced Comfort®. Оборудван с окачване Progressive Hydraulic Cushions® и седалки Advanced Comfort, той предлага ново преживяване на борда, типично за Citroën. Автомобилът осигурява също и забележителни благоприятни условия за моделиране на пространството с 3 индивидуални плъзгащи се задни седалки, които могат да се накланят или да се сгъват в пода и багажник „ Best in Class “ (най-големият в сегмента) с размер от 580 л. до 720 л. Модерн и хай-тек, той предлага 20 технологии в помощ на ръководството, сред които Highway Driver Assist, система за автономно управление от второ равнище, системата Grip Control с функционалност Hill Assist Descent, 6 технологии за свързаност, като системата за безжично презареждане на смарт телефон.

Произвеждан във Франция, в завода Ла Жане в Рен, Новият C5 Aircross SUV ще бъде първият автомобил Citroën, който ще разполага с версия Plug-In Hybrid PHEV, налична от началото на 2020 година Това ще бъде първият автомобил от програмата « Low Emission Vehicle » на марката, която планува да стартира по едно ново предложение годишно, считано от 2020 г, в съответствие със тактиката Core Model Strategy.

• ПРОДУКТОВА ГАМА, ФОКУСИРАНА ВЪРХУ ЕНЕРГИЙНИЯ ПРЕХОД В МОБИЛНОСТТА

Новият C5 Aircross SUV Plug-In Hybrid Concept осъществява прехода към една разширена гама, която в допълнение към моторите с вътрешно горене и електрическите модели, считано от 2020 година, ще се обогати със 100% електрически и хибридни коли. Гама, отговаряща на съвременното търсене, съвременна, поредна, обърната към бъдещето и енергийния преход, с модели, въодушевени от нейните клиенти, предлагаща във всеки един от сегментите и на всеки един от пазарите автомобили съгласно търсенето, както и пакети услуги.

Всички нови модели, след C5 Aircross SUV, ще се предлагат и в електрическа версия, което свидетелства за ангажираността на марката за виновен енергиен преход. Бъдещата хибридна версия на C5 Aircross, която ще бъде пусната в продажба първоначално на 2020 година ще бъде първият модел на Citroën, част от тактиката Core Model Strategy, чиято цел е до 2023 80% от гамата да е електрифицирана, а до 2025 100%.

Гамата на Citroën за електрическа мобилност ще отговори на упованията на клиентите – физически лица или компании, които търсят екологична подвижност и усъвършенстване на разходите. Тези модели ще дадат ново измерение и на програмата Citroën Advanced Comfort®, с помощта на прекарването и комфорта за клиента при ръководство на 100% електрически автомобил.

05 – LA MAISON CITROEN, ЩАНД, НАПОМЯЩ МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ И « INSPIRED BY YOU »

По мотив на стогодишния си празник Citroën ще изгради щанд, « La Maison Citroën », с повърхност над 1000 м2, посрещащ коли от предишното и бъдещето и поставящ посетителите в неговото „ сърце “. Щандът ще носи стиловите кодове на Citroën, вложените материали са деликатно подбрани, а програмата Citroën Advanced Comfort® е част от концепцията му.

Както постоянно, марката още веднъж разчупва стереотипите и показва на своя щанд на Автомобилния салон в Женева 2019 две зони.

ЗОНА 1: отдадена на 100-годишнината на Citroën, тази зона е откъм входа на щанда. Историческите коли и тези от специалната серия Origins ще бъдат разположени под формата на Шеврони с големи размери. Всички цветове и материали напълно са съобразени със заложения жанр, в това число облеклата на хостесите, дело на дизайнера Жан-Шарл дьо Кастелбаджак (партньор, с който наскоро Citroën стартира лимитираната серия от 99 броя C3 JCC+). В стените ще бъдат интегрирани екрани на които на посетителите да разгледат уеб страницата Citroën Origins, в който са представени всички исторически модели на Citroën.

ЗОНА 2: просторна и цветна, втората ще бъде отдадена на новият концептуален модел за градска подвижност, Ami One Concept. Истинска атракция на щанда, Ami One Concept ще бъде показан динамично. Както никога до в този момент, концептуалният автомобил разполага със собствен личен «playground» градски терен. 100% електрически автомобил за придвижване в града, той ще бъде изложен и статично, на подиум, и динамично на своята писта с диаметър 14 м.

Citroën слага посетителя на щанда в неговото „ сърце “. Подобно на автомобилния салон в Париж, на разположение на почитателите е сцена с стилни цветни кресла, където те могат да се настанят комфортно. 4 пъти на ден ще се повтаря представянето на Ситроен, «The Place to C», изпълнявано от актьор.

В центъра на щанда ще бъде изграден бутикът, « Le Petit Citroën » в който огромни и малки могат да намерят нещо забавно и полезно за себе си.

Щандът ще разполага и са две маси « Welcome Table » с дължина 6 м. Тук посетителите могат да се осведомят по отношение на новините, свързани с марката, както и да заредят мобилните си телефони в плануваните за това места.

VIP зоната в духа Café André още веднъж носи името « Café Bulle », както на ревюто в Париж. Интериорът е въодушевен от Ami One Concept: светли и успокояващи цветове, и претекстове « Cube ».

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР