Звучна балканска псувня станала причина за един от най-големите скандали

...
Звучна балканска псувня станала причина за един от най-големите скандали
Коментари Харесай

Заради балканска псувня към Крушарски изгонили футболист от Локо Пд

Звучна балканска ругатня станала причина за един от най-големите кавги в българския футбол и изгонването на Анте Аралица от Локомотив (Пловдив). Още по-скандалното е, че хърватският нападател е напсувал самия притежател на клуба Христо Крушарски, написа БЛИЦ.

По-рано денем

Има обаче една значима детайлност – дуелът се игра без фенове. При промяната Крушарски подвикнал от ложите нещо по адрес на Анте. И защото всичко се чува, Аралица не оставил устата си затворена, а напсувал гнусно началника си.

" Беше си мазна ругатня. От ония сръбските, знаете ги, въпреки че Анте е хърватин. Всичко се чу, тъй като нямаше аудитория ", признаха очевидци на екшъна.

Ушите на Крушарски по никакъв начин не останали погалени от каруцарската хула. Напротив - настръхнали злокобно. Веднага след мача той отишъл при треньора Бруно Акрапович и му споделил: „ Тоя Анте ли е, Манте ли е, беше дотука. Гоня го! И без това договорът му изтича през декември. Да се маха още в този момент! Ще ме псува мене, дето му поставям хляба в устата?! Това не е за сбогуване... “.

Наставникът и помощниците му в началото си помислили, че шефът им е обиден и че на следващия ден ще му мине. Да, но на Крушарски никак не му минало. На другата заран той оповестил още веднъж решението си.

„ Каквото съм му плащал досега, това беше. Махайте го незабавно и на секундата. Да не съм го видял повече на тренировките, камо ли в игра “, повече от безапелационен бил „ черно-белият “ шеф.

Договорът на Аралица с Локомотив (Пловдив) е бил разтрогнат публично през вчерашния ден и от през днешния ден Анте е свободен футболист.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР