Звучи шокиращо за всички, но е факт. След дълго обсъждане

...
Звучи шокиращо за всички, но е факт. След дълго обсъждане
Коментари Харесай

HBO се отказа от сериала предистория на „Игра на тронове“

Звучи шокиращо за всички, само че е реалност. След дълго разискване и огромни упования, подготвяната предистория, която трябваше да задоволи интереса след финала на „ Игра на тронове “, няма да види бял свят, оповестява Cinefish.bg. HBO се отхвърли от снимания това лято пилотен епизод с присъединяване на Наоми Уотс.

``
реклама

Джени Голдман (поредицата „ Kingsman “) е създател на сюжета, в който действието се развива 5000 години преди познатите събития в „ Игра на тронове “. Говореше се, че този сериал ще споделя за „ Епохата на героите “, в която хората за първи път влизат в борба с Белите бродници.

За момента няма изясненост за какво от HBO толкоз изрично са се отказали от провокиралия безпределно доста мнения план. Според някои теории от малкия екран не са харесали финалния вид на пилотния епизод и са поискали промени в монтажа, само че в последна сметка са решили напълно да зарежат тази концепция.

Знаем, че концепцията на Голдман бе единствената от няколко други плана, която се хареса толкоз доста и бързо стартира подготовката за нейните фотоси. Вече съобщихме, че с пилотен епизод ще се снабди и друга концепция за предистория, в която действието се развива единствено 300 години преди началото на „ Игра на тронове “ и ще се концентрира върху началото на края на върховенството на рода на Таргариен. Надяваме се най-малко той да прерасне в същински сериал.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР