Звездна подредба: Очаква ни не просто късмет, а магия! На

...
Звездна подредба: Очаква ни не просто късмет, а магия! На
Коментари Харесай

Звездна подредба: Очаква ни не просто късмет, а магия!


Звездна класификация: Очаква ни не просто шанс, а магия! На 20-ти февруари на небесната карта се сблъскват две забавни събития, които ще разклатят живота ни по прелестен и непредвиден метод. На този ден Венера минава в знака на Овена и имаме новолуние в Риби – две предпоставки за извънредно забавни случки.
Астролозите дават обещание пожари от страсти,
с помощта на Венера в Овен и сбъдване на фантазии и стремежи, с помощта на новолунието в Риби.
На 29 февруари Венера навлиза в знака
на импулсивния Овен. Влизайки в зоната на въздействие на забързания и съдбоносен Овен, Венера ще разпали сериозен огън. Опитайте да се погрижите за себе си и да бъдете по-сдържани, тъй като от 20 февруари
до 15 март мнозина ще бъдат обзети от мощни страсти.
В негативно проявяване това могат да бъдат огнища на вилнееща ревнивост, упреци, искания, негодувания, напън върху колегата и жадност да превъзходство. Астролозите предвиждат сложни времена както за връзките, по този начин и за духовната сфера.
За мнозина преносът на Венера през зодия
Овен може да бъде същинско тестване за силата им. Ако цените връзките си и вътрешната си хармония – пробвайте се да контролирате
емоциите и да не довеждате обстановката прекаленост.
Но има и добра вест: Венера ще даде цялостна изясненост по тези въпроси, които бяха неразбираеми и неразрешими досега. Ако в предишното сте имали подозрения по отношение на обстановка или човек, в този момент всичко ще ви стане кристално ясно.
Този месец Новолунието ще се случи на 20-ти март
в знака на Риби. Новолунието преди пролетното равноденствие в доста антични обичаи се смята за началото на Новата година. В този интервал се зарежда програмата за цялата година, тъй че вярната подготовка
за Новолунието през март е доста значима.
При Новолуние в Риби времето е уместно да се посветим на персоналните си цели, свързани с позитивната сила на знака Риби. Това значи, че в този интервал може да се доверим на интуицията,
да приемем несъвършенствата
в нас самите и в другите. Може да стартираме планове, в които да впрегнем въображението си, да отделим време за тихи и мирни занимания, да споделяме фантазиите си с другите. Трябва да използваме тази мощна рибешка сила,
с цел да създадем значими промени в живота си.
По време на това Новолуние можете да осъществите фантазиите си – стига да бъдете задоволително търпеливи!

Работата ви би трябвало да е спокойна – ако желаете денят да бъде допустимо най-успешен, по-добре не се захващайте с нещо комплицирано, досадно и прекомерно изискващо.

Полезно е да сте измежду природата и да се разхождате – Такива действия ще имат удобен резултат върху настроението, здравето и силата ви.

Трябва да извършите поетите ангажименти – Ако сте дали обещание нещо на собствен другар, сътрудник или обичан човек, безусловно би трябвало да го извършите. В противоположен случай можете да очаквате огромни проблеми в връзките с този човек.

Не започвайте нови начинания –  Венера в Овен ще блокира позитивната сила на Луната, което може да докара до неприятноси, в случай че на този ден започнете нещо ново. По-добре е да вършиме неща, които към този момент сте почнали, или даже да си вземете почивен ден.

Не си съставяйте мнение за хората на база емоции – Опитайте се да останете подчинени на логиката, тъй като прекомерната емоционалност може да ви докара до проблеми.

Недейте да прибързвате – Има заплаха да допуснете неточност на работното място или в връзките си с хората, тъй че не бързайте! Обмисляйте деликатно всяко дейности и всяка дума в този ден.

Не можете изцяло да се доверите на интуицията си – В такива дни човек в действителност желае да се довери на вътрешния си глас, изключително когато всичко не върви по проект, но е по-добре да бъдете деликатни и да взимате разумни решения.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР