Звездите от Невероятният Спайдърмен Ема Стоун и Андрю Гарфийлд явно

...
Звездите от Невероятният Спайдърмен Ема Стоун и Андрю Гарфийлд явно
Коментари Харесай

Eма Стоун и Андрю Гарфийлд са отново заедно след 2 години раздяла

Звездите от " Невероятният Спайдърмен " Ема Стоун и Андрю Гарфийлд очевидно са възобновили сантименталните си взаимоотношения две години след раздялата си.
" Чувствата на Андрю към Ема по този начин и не утихнаха и двамата още веднъж се сближават. Тя гледа няколко пъти шоуто (британската продукция " Ангели в Америка ", в която Гарфийлд взе участие - бел. ред.) и постоянно по-късно отиваше при него зад кулисите. Те даже се измъкнаха нееднократно през задната врата, държейки се за ръце ", издава непосредствен до двойката пред в. " Sun ". Той обаче акцентира, че не е несъмнено към момента по какъв начин ще се развие връзката им поради тежките работни графици и на двамата.
Това не е първият път, в който 28-годишната актриса и някогашният ѝ сантиментален (и екранен) сътрудник са засичани в рискова непосредственост. Американските таблоиди напомнят, че двамата бяха видяни да се гушкат и държат за ръце по време на церемонията по връчването на премиите БАФТА в Лондон по-рано тази година, добавя БГНЕС.
Въпреки че прекратиха връзката си преди цели 2 години нито единият от двамата не е крил тлеещите си усеща към половинката си. Така да вземем за пример, в изявление за " Холивуд Репортър " предходната година чаровният артист съобщи, че в случай че би трябвало да избере един-единствен човек на света, който да вземе със себе си на необитаем остров, то това би било точно Ема. Пред списанието той даже намерено показа, че към момента " я обича ".
Двамата артисти се срещнаха на снимачната площадка на „ Невероятният Спайдърмен “ през 2011 година и бяха дружно в продължение на 4 години. Ако се има вяра на слуховете, двамата даже са възнамерявали женитба, само че непрекъснатото разминаване в графиците им докара и до провал в връзките им. Оттогава нито един от двамата не е бил в друга връзка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР