Звездите от Алеята на славата са прибрани на сигурно място,

...
Звездите от Алеята на славата са прибрани на сигурно място,
Коментари Харесай

ЦСКА скри на тайно място Алеята на славата

Звездите от Алеята на славата са прибрани на несъмнено място, разкриха от ЦСКА. От клуба отхвърлиха подозренията в обществените мрежи, че звездите са изкъртени и прибрани от ветерани или почитатели - запалени колекционери.

Очаква се реликвите, свързани с най-славните моменти от историята на " алените " да бъдат непокътнати и след време изложени в нов Музей на славата.

За него е планувано по-голямо и по-светло помещение на новия стадион " Българска войска ", когато бъде издигнат.

В околните дни ще бъде демонтирана и огромната мраморна топка пред стадиона. Тя бе поставена през 2008-а година в чест на 60-годишнината на ЦСКА. На нея са изписани най-големите триумфи в историята на клуба. Топката също ще бъде съхранена в склад.

Алеята на славата също бе открита през май 2008 година в чест на юбилея на " аления " клуб.

Звезди на нея получават Христо Стоичков, Димитър Пенев, Димитър Якимов, Петър Жеков, Манол Манолов, Нако Чакмаков, Иван Колев, Любослав Пенев, Трифон Ивано, Георги Димитров-Джеки, Стойчо Младенов, Георги Велинов, Димитър Бербатов, Мартин Петров, Таня Богомилова, Мария Гроздева, Весела Лечева, Мария Гигова, Валентин Йорданов, Петър Лесов, Никола Станчев, Христо Марков и други

В Борисовата градина към момента се носи мълвата, че тогавашният президент Александър Томов не е платил направата на монумента и по тази причина " алените " към този момент 15 сезона не могат да станат първенци.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР