Звездите могат да разкажат не само за съдбата на човек,

...
Звездите могат да разкажат не само за съдбата на човек,
Коментари Харесай

Зодиите, които ще предадат любимите си хора при първа възможност

Звездите могат да опишат освен за ориста на човек, само че и да разкрият непредвидени черти на неговия темперамент. Астролозите показват четири знака от зодиака, чиито представители могат да изневерят на околните си във всеки един миг. Ето кои са те:

Скорпион

Скорпионите по природа са целеустремени персони. Те постоянно желаят повече, макар компликациите, тъй че не би трябвало да очаквате тяхната помощ. Освен това представителите на този знак ловко манипулират слабостите на околните си за персонална полза.

Стрелец

Представителите на знака са способни на изменничество и професионално знаят по какъв начин да скрият същинските си страсти, тъй че би трябвало да се отнасяте към тях с нараснало внимание. Те бързо се възпламеняват от всяка концепция, само че също толкоз бързо могат да изстинат.
 неистина iStock/Getty Images
Лъв

На пръв взор благородните Лъвове в действителност могат да се окажат егоисти, които се грижат единствено за личния си комфорт. Представителите на този знак демонстрират равнодушие към непознатите, само че и тяхната преданост към околните може да бъде сменена с същинско изменничество.

Риби

Никой не подозира мечтателните Риби в изменничество. Те имат избрана позиция, върху която е съвсем невероятно да се повлияе. Представителите на зодията не обичат да поемат опасности, по тази причина не могат да се оправят с проблемите.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР