Звездата Серхио Рамос няма да остане в Пари Сен Жермен.

...
Звездата Серхио Рамос няма да остане в Пари Сен Жермен.
Коментари Харесай

Адски важен футболист напуска Пари Сен Жермен

Звездата Серхио Рамос няма да остане в Пари Сен Жермен. Новината беше оповестена и от клуба, и от самия бранител. Неговият контракт изтича в края на сезона и няма да бъде възобновен.

“Утре е специфичен ден, тъй като ще кажа “довиждане ” на още един стадий от живота си. Ще се сбогувам с ПСЖ. Не знам на какъв брой места човек може да се усеща вкъщи си, само че тимът, почитателите и градът бяха това за мен. Благодаря за тези две специфични години, в които имах опция да играя във всички шампионати, и постоянно давах максимума от себе си. Предстоят ми нови провокации, ще нося други цветове, само че преди този момент за един финален път: “#AllezParis! ”, написа Рамос в обществените мрежи.
-->
" Бихме желали да изразим голямата си признателност към Серхио Рамос за двете години, които прекара при нас. Лидерските му качества, отборният дух и професионализмът му, съчетани с неговия опит на най-високо равнище, го вършат същинска легенда и беше чест той да играе за ПСЖ. Всички в клуба му пожелаваме единствено най-хубавото ", показа президентът на парижани Насер Ал-Хелаифи.

Рамос още не е взел решение за бъдещето си, само че ще го направи в идващите дни. 37-годишният бранител има изкушаващо предложение от Саудитска Арабия, само че ще се съветва със фамилията си, преди да реши дали да го одобри.

Легендата на Реал Мадрид записа общо 57 мача и 5 гола за ПСЖ, като завоюва две трофеи и една суперкупа на Франция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР