Звездата от Острова на любовта Ана-Мей Роби предупреди феновете да

...
Звездата от Острова на любовта Ана-Мей Роби предупреди феновете да
Коментари Харесай

Звездата от Острова на любовта беше ограбена на улицата в шокиращо изпитание и има откраднати хиляди лири

Звездата от Острова на любовта Ана-Мей Роби предизвести почитателите да бъдат по-бдителни, когато описа за ужасяващия миг, в който банковата й сметка беше изпразнена, откакто беше ограбена.

20-годишната, която стана известна в миналогодишното издание на програмата за запознанства ITV2, се обърна към обществените си медии, с цел да разкрие, че „ телефонът е бил сграбчен от ръката й от велосипедист “ до момента в който беше на път за фотоси. Тя разгласява стена с текст върху съвсем бял декор, обяснявайки какво се е случило.

Анна написа: „ Велосипедистът се приближи към мен откъм гърба, тъй че не бях наясно и изцяло забравих. Телефонът беше отключен, тъй че индивидът имаше достъп до всичко. Той съумя незабавно да промени моя Apple ID, тъй че аз да мога Нямам следене на телефона или достъп до информацията ми на други устройства.

„ Знам, че е елементарно да заменя мобилен телефон, само че целият ми живот е там – Apple Pay, персонална информация, изображения, работа и така нататък Докато съумея да се свържа с банка,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР