Звездата от нашумелия руски сериал Кухня“ Дмитрий Назаров ще пристигне

...
Звездата от нашумелия руски сериал Кухня“ Дмитрий Назаров ще пристигне
Коментари Харесай

Пред bTV за Русия с тъга и любов: Разказват звездата от „Кухня“ Дмитрий Назаров и съпругата му

Звездата от нашумелия съветски сериал „ Кухня “ Дмитрий Назаров ще дойде в България дружно със брачната половинка си Олга Василева. София е тяхната първа спирка от европейското им турне, с цел да изиграят „ L'amour-Мур “ или „ Килнатата страна “, спектакълът, поради който и двамата са изгонени от Московския спектакъл. В момента артистичната двойка живее във Франция.

Снимка: bTV

Той е един от най-разпознаваемите съветски артисти на нашето време. Тя е награждавана актриса от молдовски генезис. Неговият темперамент и остро възприятие за комизъм го трансформират в любим на публиката в цяла Източна Европа. Тя е определяна за „ изпълнителка с гневен характер и омагьосване “. Той е Дмитрий Назаров, тя Олга Василиева. 

Снимка: bTV

Г - н Назаров , у нас ставате известен с ролята на основния готвач Виктор Петрович от сериала Кухня , какво е общото сред него и вас ?

Мустаците.

А гледате ли епизоди от сериала през днешния ден , поздравяват ли ви хора до ден сегашен за него?

Дмитрий: Хората по улиците ме стопират, в Русия беше невероятно да се кача умерено в градския превоз. Така реагираха и българите, сърбите, руснаците, французите.

Снимка: bTV

Олга: Не можеше да се отиде умерено на летището. Никакви шапки, никакви очила, не вършеха работа, постоянно го разпознаваха.

Г - жо Василева , добър кулинар ли е г - н Назаров ?

Олга: Г-н Назаров въобще не се занимава с кулинария, в никакъв случай, въобще.

Въпреки отношението, което получават от своите сънародници, при започване на тази година Дмитрий Назаров и Олга Василиева биват изгонени от Московския спектакъл „ Антон Павлович Чехов “ поради антивоенна изразителност. На самия Назаров е формиран протокол за дискредитиране на съветските въоръжени сили. Принудени от събитията, Дмитрий и Олга вземат решение да изоставен Руската федерация и понастоящем живеят във Франция.

Снимка: bTV

Разказахте за любовта на руснаците към вас , само че липсва ли В и Русия , липсва ли В и вашата татковина ?

Дмитрий: Безусловно ни липсва, само че най-много ни липсват нашите близки.

Олга: Нас ни принудиха да напуснем страната, ние пристигнахме тук за новогодишните празници и ни оповестиха, че ни уволняват. И точно тук ни споделиха, че е по-добре да не се връщаме, защото не е ясно какво ще се случи с нас. Мъчно ни е за децата, които останаха там, за феновете, за родителите, за кучето ни. Сякаш ни изстискаха от една туба. Всичко това ни принуждава да останем тук.

А какви са компликациите пред вашите сънародници там , какво знаете за тях ?

Олга: Тежко е за украинците, за живота в Украйна, само че сигурно е тежко и на живеещите в Русия.

Снимка: bTV

Вие сте свободни създатели , само че каква е цената на в ашата независимост ?

Олга: Свободата е скъпа! Или си свободен, или не. Ние избрахме свободата.

Според вас артистите през днешния ден длъжни ли са да взимат отношение към света , в който живеем , към публичните проблеми и процеси ?

Дмитрий: Несъмнено, безусловно би трябвало да се прави това, само че ние не сме вестник, не сме документалисти, ние по различен метод влияем. Ние не блъскаме индивида в челото, тъй като този удар може да се върне назад. Ние влияем на сърцето, на душата, тъй че нещата да останат там, точно в душата и сърцето.

Дмитрий Назаров бе освободен от художествения спектакъл „ А. П. Чехов “

„ L'amour-Мур “ или „ Килнатата страна “ е спектакълът, поради който Дмитрий и Олга биват изгонени от Московския спектакъл. Постановката събира техните възгледи за свободата, сегашното, поднесени с доста ирония и шарени музикални етюди. Именно с този „ неразрешен “ театър потеглят на европейско турне, което стартира от България по покана на Евгения Стайловска.

А по какъв начин изразявате вашата позиция на сцената и по какъв начин ще предадете своите послания на феновете в София , на 22 май ?

Дмитрий: Ние ще покажем нашето прочувствено отношение към тези процеси, не фактологията. А нашето отношение е към ужаса, който се е наместил освен в Русия, освен в Украйна. Това е раково образувание, което е обхванало целия свят. Ще приказваме за това, което би трябвало да се направи, откакто завърши всичко това, пеем за това, което ще победи.

Какво значи L'amour- Мур или Килнатата , наклонената страна . Любовта е разбираема , само че какво влагате в заглавието на постановката ?

Снимка: bTV

Олга: Можем да приказваме за това, че страната ни, Русия, в този момент се е килнала, тя съставлява нещо като трамплин към пъкъла. И единственият излаз е в този момент, в тази минута, незабавно да приказваме за най-важното. Че би трябвало да обичаме. Да обичаме околните си, да обичаме хората, да обичаме родината си и само любовта би могла да избави това, което към момента може да бъде избавено.

Още съветско въодушевление и послания за обич, чакаме от Дмитрий и Олга на 22 май в Театър „ Азарян “, „ Зала 2 “ на НДК.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР