Звездата от Като две капки вода и Х Фактор—Михаела Маринова

...
Звездата от Като две капки вода и Х Фактор—Михаела Маринова
Коментари Харесай

Михаела Маринова смени Иво с футболист

Звездата от Като две капки вода и Х Фактор—Михаела Маринова заби ново гаджеa. Чаровницата, която стана известна като Мишето предходната година е гадже с футболиста Александър Дюлгеров от ЦСКА.

Двамата са дружно от няколко месеца, само че настойчиво крият връзките си. Техните изявления в обществените мрежи обаче разкриха, че са двойки. Футболистът и певицата се срещат в дискотека, по време на нейно присъединяване. Мишето бързо хлътва по Дюлгеров и двамата бързо съкратяват дистанцията и заварката се получава, написа „ България днес”.

Спортистът не пропуща участия на певицата и прави всичко допустимо, с цел да я гледа онлайн. От друга страна обаче, тя избира го гледа по малкия екран и към момента не е дебютирала като негово гадже на стадионите. С привършване на футболното състезание обаче, двамата ще имат повече време, което да прекарват дружно.

Наскоро Дюлгеров пусна общи фотоси с Михаела в обществените мрежи. В края на април той отпразнува и рождения си ден в компанията на певицата. Тя го изненада с огромна торта, на която той е изобразен, седнал върху футболната топка. Спортистът толкоз се изненада, че цяла вечер не спря да прегръща разчувстван половинката си. Мишето също наподобява луда по новия си обичан. Преди време тя имаше дълга връзка с сътрудника си Иво, като даже го снима в собствен клип.

Двамата обаче се разделиха без доста звук и без нападки един към различен. Наскоро бе пуснат слух, че са още веднъж дружно, само че в нейното сърце сега има място единствено за футболиста на ЦСКА—София.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР