Звездата от Euphoria“ Доминик Фике беше откровен относно това, че

...
Звездата от Euphoria“ Доминик Фике беше откровен относно това, че
Коментари Харесай

Звездата от „Euphoria“ Доминик Фике казва, че трезвият треньор го е провалил, не е сигурен относно завръщането на Сезон 3

Звездата от „ Euphoria “ Доминик Фике беше прям по отношение на това, че основателят на шоуто Сам Левинсън е наел „ инцидентна дама “, с цел да му помогне да остане изтрезнял, до момента в който е бил снимане на сезон 2.

„ Всъщност самият аз съм значителен наркоман, вярвате или не “, сподели Фике, който играе наркоман на име Елиът в известния ефирен сериал, сподели пред Variety в изявление, оповестено в петък.

„ Когато участвах в „ Euphoria “, просто ми дадоха треньор, който просто щеше да приказва с теб. Беше просто някаква инцидентна дама “, добави той.

28-годишният артист обаче сподели, че проектът се е провалил, тъй като „ трезвият треньор “ е бил човек, с който „ в никакъв случай няма да се свърже “.

„ Нямахме нищо общо. Не идваме от едни и същи места или същите проблеми. Беше мъчно да одобрявам препоръки от някой като подобен или да давам нещо, ” сподели той.

Певецът на „ Babydoll “ — чийто най-нов филм „ Малката гибел “ имаше премиера на филмовия фестивал „ Сънданс “ през 2024 година тази миналата седмица – обясн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР