Звездата на ЦСКА се сбогува с феновете на "червените" с

...
Звездата на ЦСКА се сбогува с феновете на "червените" с
Коментари Харесай

Каранга се сбогува с феновете чрез писмо

Звездата на ЦСКА се сбогува с почитателите на "червените " с писмо в обществените мрежи. Профил на бразилеца във "Фейсбук " пусна послание към "армейците ", като се чака след завършването на прехвърлянето му в китайския Хенан Джиани, да има и видео в формалния уебсайт на ЦСКА.

"Искам да благодаря на първо място на ЦСКА за всички незабравими страсти, които ми донесе в тази година и половина! Благодаря на всички треньори, управление, чиновници. Показахте ми за какво всички назовават ЦСКА едно огромно семейство! И най-много безкрайни благодарности на най-великата аудитория в Европа!

Наясно съм, че на никое място няма да видя това, което видях в този популярен клуб! Вие ме накарахте да се разпределям до финален мирис за тази магия, наречена ЦСКА!

Въпреки всички компликации и удари вие и алената фланелка ми давахте сили да се боря! Ще ми липсвате! Оставам вечно един от вас!

И въпреки от разстояние, ще крещя за тима по този начин, както го вършат момчетата и девойките на свещения стадион "Българска войска "! САМО ЦСКА до края на света! ", написа Каранга.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР