Звездата на ЦСКА – Тобиас Хайнц, ще седне на скамейката

...
Звездата на ЦСКА – Тобиас Хайнц, ще седне на скамейката
Коментари Харесай

Замразяват Хайнц за Славия

Звездата на ЦСКА – Тобиас Хайнц, ще седне на скамейката в дуела със Славия за Sesame Купа на България, а не е изключено упражнението да се повтори и в турнирния мач с Лудогорец в неделя.

Зад решението се крият няколко фактора, като първият от тях е слабата форма на норвежеца. Офанзивният полузащитник стартира сезона мощно и бе единствената движеща мощ на „ алените “ в турбулентните летни месеци. В първите 9 кръга от сезона Хайнц се регистрира с 3 гола и 3 асистенции. Оттогава №14 на ЦСКА е бледа сянка на себе си.

Другата причина за мярката против Хайнц е неотдавна гръмналият скандал с неговите пороци отвън терена.

Запознати са наясно с нрава на скандинавеца от месеци насам, само че в общественото пространство проблемите на норвежеца получиха популярност в последните дни - водачът на „ алената “ агитка Иван Велчев ги оповести във Facebook. На „ Българска войска “ също от дълго време знаят за Хайнц и " неволите " му отвън терена, а информация на Gong.bg сочи, че в реалност има клипове и фотоси на норвежеца в много неподходящ тип измежду нощ. В едно от видеата е и лекуващият контузия Брадли де Нойер.

Опциите за заместници на Хайнц в ромба на Нестор Ел Маестро са няколко. Матиас Фаетон може да бъде върнат в по-задна и непривична за него позиция, а също по този начин Станислав Шопов и Емануел Шакич са разновидности. Възможно е и сънародникът на Хайнц – Джонатан Линдсет, да бъде върнат по-назад, вляво на ромба, а като атакуващ халф да се подвизава Фаетон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР