Звездата на световния тенис Серина Уилямс и нейната дъщеря Олимпия

...
Звездата на световния тенис Серина Уилямс и нейната дъщеря Олимпия
Коментари Харесай

Дъщерята на Серина Уилямс вече е рекламно лице

Звездата на международния тенис Серина Уилямс и нейната щерка Олимпия снимаха ослепителна рекламна фотосесия за известна марка за обувки. Олимпия е единствено на 4, само че към този момент се оправя професионално пред обективите на стилните фотографи.

Майка и щерка театралничат с идентични рокли и идентични обувки, като резултат е, че дребната Олимпия е обута в сандали на ток с няколко номера по-големи от нейния.

Всъщност, дъщерята на Серина Уилямс и интернет гуруто Алексис Оханян не от скоро е под светлините на прожекторите. Олимпия участва със фотоси и видеа доста постоянно в профила в обществените мрежи на известната си майка. Серина има близо 13 милиона почитатели в Instagram. Олимпия даже има личен канал, където се вижда, че към този момент върви по стъпките на Серина и постоянно хваща тенис ракетата на корта. Тя постоянно е облечена индентично с майка си.

Уилямс, която има 39 трофеи от Големия шлем и четири златни олимпийски медала, не съумя да доближи до финала на Откритото състезание на Австралия през предишния месец. Тя беше извънредно прочувствена по време на срещата с медиите след загубата си на полуфинала в Мелбърн и даже се разплака. Серина напусна залата за конференции с думите „ Аз бях до тук ”, което породи клюки, че поставя завършек на спортната си кариера. Това обаче Уилямс не го е удостоверила.

След последния шампионат от Големия шлем Серина посвети времето на щерка си и модата. Името на момиченцето не е определено инцидентно, а е с издирван състезателен резултат. Между другото дъщерята на най-бързия човек на планетата и притежател на осем олимпийски трофеи Юсейн Болт също носи името Олимпия. Олимпия Болт ще навърши една годинка през май. Бившият спринтьор от Ямайка също демонстрира в обществените мрежи, че отделя доста време за грижите за дъщеричката си. Наследничката на семейството Болт обаче към момента не е излязла в рекламна акция, макар че Юсейн към момента има настоящи контракти с колоси измежду международните компании.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР