Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо може да се окаже

...
Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо може да се окаже
Коментари Харесай

"Фейсбук" опитва да привлече Кристиано Роналдо за риалити шоу

Звездата на международния футбол Кристиано Роналдо може да се окаже в основната роля на риалити шоу във " Facebook ". Компанията пробва да притегли носителя на " Златната топка ", оповестява USA Today, като се базира на информация на Variety.

Вече се водят договаряния, като задачата е да се направи сериал с 13 епизода, ориентирани към персоналния живот на португалския футболист. Плановете на " Facebook " са шоуто да се излъчва във Фейсбук Watch.

Според информацията Роналдо може да изкара до 10 млн. $ от възможен контракт. Носителят на " Златната топка " е спортистът с най-вече почитатели във " Facebook ", като скоро се чака да доближи 123 милиона.

В момента нападателят е в центъра на огромно внимание в състезателен проект. Очаква се той да напусне " Реал " (Мадрид) след девет години на " Сантяго Бернабеу ", където стана най-резултатният футболист в историята на клуба. " Ювентус " е любимец за привличането му, като съгласно някои изказвания и " Манчестър юнайтед " е подготвен да се включи в конкуренция за подписа му.

" Facebook " към този момент направи поредност от шест епизода във Фейсбук Watch, отдадени на известна персона от спорта. От януари до март бяха излъчени сериите на кино лентата Tom vs Time, разказващи за живота на звездата от Националната футболна лига Том Брейди.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР