Звездата на съветската и руската естрада Алла Пугачова официално поиска

...
Звездата на съветската и руската естрада Алла Пугачова официално поиска
Коментари Харесай

Алла Пугачова иска Путин да я обяви за чужд агент

Звездата на руската и съветската сцена Алла Пугачова публично изиска от съветските управляващи да бъде оповестена за “чуждестранен сътрудник ”.

Така Пугачова се солидаризира със брачна половинка си, известния комедиант Максим Галкин, който съветското министерство на правораздаването внесе през вчерашния ден в листата на задграничните сътрудници.

Алла Пугачова разгласява молбата си до министерството на правораздаването на страницата си в Инстаграм.

Известната певица подчертава, че е солидарна със брачна половинка си, който определя като “честен, редовен и откровен човек, същински и безкористен съветски родолюбец, който желае на родината си преуспяване, кротичък живот, независимост на словото и преустановяване на гибелта на нашите момчета в името на илюзорни цели, които трансформират нашата страна в новобранец и усложняват живота на нашите жители ”.

Максим Галкин намерено осъди действията на съветската войска в Украйна и преведе хонорарите си от поредица от концерти в Израел в помощ на украинските бежанци.

Пугачова и Галкин напуснаха Русия скоро след началото на по този начин наречената  “специална военна интервенция ”, само че в края на август се върнаха в Москва.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР