Звездата на Рома Раджа Наинголан ще остане извън окончателния 23-членен

...
Звездата на Рома Раджа Наинголан ще остане извън окончателния 23-членен
Коментари Харесай

Нинджата от Белгия пие студена вода” за Мондиала?

Звездата на Рома Раджа Наинголан ще остане отвън окончателния 23-членен състав на Белгия за Мондиал 2018, заяви „ Скай Спортс”. Тепърва селекционерът Роберто Мартинес би трябвало разгласи публично избраниците си, само че медийният колос е сигурен в информацията си.

30-годишният халф изпрати следващия си мощен сезон, само че и двата му гола против Ливърпул в полуфиналите на Шампионската лига, не анулират обстоятелството, че взаимоотношенията му с Мартинес никак не са идеални.

Мартинес в два случая остави Наинголан отвън състава, поради което играчът даже се зарече, че е подготвен да постави завършек на кариерата си в националния отбор. При последната интернационална пауза полузащитникът беше извикан за приятелския мач против Саудитска Арабия. Тогава обаче по неизяснени до през днешния ден аргументи футболистът пропусна заключителното занятие преди срещата.

Наинголан се радва на голяма известност в своята татковина, като вероятно негово неявяване след това може да коства скъпо на Мартинес и треньорския щаб отпред на „ алените дяволи”.

Белгия се намира в група G на Мондиал 2018, където ще мери сили с отборите на Англия, Панама и Тунис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР