Звездата на Пари Сен Жермен Неймар получава по близо 1

...
Звездата на Пари Сен Жермен Неймар получава по близо 1
Коментари Харесай

Неймар отделя по 90 000 евро за свои служители, които не работят

Звездата на " Пари Сен Жермен " Неймар получава по близо 1 млн. евро на месец единствено от заплата. Част от тези пари, и по-точно 90 000 евро, отиват за заплати на чиновници. Но не такива, които се грижат за неговия комфорт, а хора, които работят в благотворителната му организация.

Или работеха, преди светът да бъде връхлетян от пандемията от ковид. От тогава всичките 142-ма чиновници на футболиста и фамилията му в по този начин наречения " Институт Неймар " имат много по-малко благоприятни условия да оказват помощ. Причината е в възбраната за събиране на огромни групи и образуване на извънучилищни действия за деца.



Въпреки възбраните в Бразилия, Неймар не е освободил нито един от чиновниците си. Всички те не престават да получават цялостното си месечно заплащане.

" Със фамилията се грижим за цялата конструкция и за нашите 142-ма чиновници, които получават заплати и спомагателни средства. Парите, с които им плащаме са от персоналните ни средства. Ще продължим да плащаме заплати и осигуровки, без значение какъв брой дълго ще продължи пандемията ", споделя бащата на Неймар и негов сътрудник, който носи същото име.

Благотворителната организация на Неймар е основана през 2014 година От тогава тя се занимава с обезпечаването на по-добър живот, здравни грижи и основаването на благоприятни условия за деца от бедните фамилии в родния град на футболиста - Сао Пауло.

Чрез разнообразни семинари, спортни събития, лекции, медицински прегледи, уроци и презентации, в които присъединяване взимат освен децата, само че и техните родители, Неймар се пробва да очертае нови хоризонти пред подрастващите.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР