Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е изправен пред несигурно

...
Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е изправен пред несигурно
Коментари Харесай

ПСЖ обмисля продажбата на Неймар през лятото

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е изправен пред нестабилно бъдеще на „ Парк де Пренс “. Бразилецът беше основна част от плана на отбора от Лига 1 след прехвърлянето му от Барселона през 2017 година, само че обстановката му в клуба беше разтърсена в последните седмици.

След краха против Реал Мадрид в Шампионската лига, се заприказва за съществено пречистване на състава. Изведнъж френските медии се обърнаха против Неймар и наподобява, че клубът също може да е изгубил доверие в бразилеца.

„ Diario AS “ и „ Telefoot “ в този момент настояват, че ПСЖ и притежателят на клуба Тамин бин Хамад ал Тани, който е и емир на Катар, обмислят продажбата на Неймар като част от евентуалните промени това лято.

Бъдещето на другите звезди на тима Килиан Мбапе и Лионел Меси също продължава да бъде нестабилно. Французинът се твърди, че желае да се причисли към Реал Мадрид, въпреки че в последните дни се заприказва, че може и да остане в Париж. Колкото до Меси, който също беше освиркван и подложен на критика за представянето си, макар слуховете за завръщане в Барселона, по-вероятно наподобява той да извърши контракта си, който е до лятото на 2023 година.

‼️ OJO
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР