Звездата на Олимпиакос Александър Везенков е един от състезателите с

...
Звездата на Олимпиакос Александър Везенков е един от състезателите с
Коментари Харесай

Везенков фаворит да покори реализаторския връх в Евролигата

Звездата на Олимпиакос Александър Везенков е един от състезателите с най-голям късмет да се трансфорат в топреализатори на сегашния сезон в Евролигата. В момента българският национал заема второто място в класацията със своите приблизително по 18.4 точки на мач, нареждайки се незабавно след водача на Панатинайкос Дуейн Бейкън и неговите 18.7 точки.

“Към момента Везенков заема второто място в класацията за реализаторската купа ”, пишат от Евролигата на формалния си уебсайт. “Крилото на Олимпиакос се трансформира в едно от основните оръжия в нападението на “червено-белите ” и това се удостоверява от кариерно най-хубавата му година през сегашния сезон. Той бележи с над четири точки приблизително на мач повече от предходната акция, когато вкарваше по 13.7 точки. Везенков е доста повече от просто точконосител за Олимпиакос, само че с неговите плавни отигравания, както в правоъгълника, по този начин и зад дъгата, разполагайки с едно от най-бързите изстрелвания на топката, го прави още по-заплашителен ”, допълват от най-силния клубен европейски шампионат.

Веднага след Везенков се подрежда Майк Джеймс със приблизително по 17.3 точки, четвърти е Уил Клайбърн с по 17.1, а пети - Василие Мицич с по 16.8 точки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР